LIFESTYLE

GNTM 5: Αποχώρησε το μεγάλο φαβορί από την Κύπρο - Βρέθηκε εκτός δεκάδας (Βίντεο)

Lifenews

Ξέσπασαν σε κλάματα τα μοντέλα

Στην τελική ευθεία έχει μπει το GNTM 5, καθώς το βράδυ της Τρίτης, 22 Νοεμβρίου είδαμε τα μοντέλα που κατάφεραν να μπουν στη δεκάδα, με τα πράγματα να γίνονται ολοένα και πιο δύσκολα.

Μετά την αποχώρηση της Ραφαέλας, οι ισορροπίες το σπίτι του ριάλιτι μοντέλων έχουν αλλάξει καθώς τα κορίτσια κατάλαβαν πως ο δρόμος για την κορυφή θα είναι δύσκολος.

Τα μοντέλα κλήθηκαν να φωτογραφηθούν σε μία αχανής έκταση, με τρία αυτοκίνητα και τον θρύλο Κώστα Στεφανή, που με την οδήγησή του ανέβασε την αδρεναλίνη όλων.

Φορώντας εντυπωσιακά western looks από τη Χριστιάνα Χατζηπαπά τα μοντέλα κλήθηκαν να «ξεκολλήσουν» το αυτοκίνητο, που είχε μείνει μέσα στις λάσπες. Φυσικά, το ζητούμενο ήταν να γίνει αυτό, αναπαριστώντας μία ρεαλιστική στιγμή από τα περιοδικά μόδας.

Μετά από ένα συναισθηματικό πλατό και τις έντονες διαφωνίες των τριών κριτών, της Βίκυς Καγιά, του Τάσου Σοφρωνίου και του Γιώργου Καράβα για την απόδοση των κοριτσιών, το μοντέλο που αποχαιρέτησε το GNTM ήταν η Μαρία από την Κύπρο, που από την αρχή θεωρείτο ένα από τα μεγάλα φαβορί, με τους κριτές να μιλούσαν πάντα πως ήταν ένα έτοιμο μοντέλο.

Δες το απόσπασμα:

READ MORE

LATEST NEWS