HOLLYWOOD NEWS

Νικόλ Κίντμαν - Μπέλα Χαντίντ: Η αναπάντεχη συνεργασία με πολύ γνωστό οίκο μόδας

Lifenews

Ρίξτε μια ματιά στην καμπάνια παρακάτω

O οίκος Balenciaga μόλις αποκάλυψε την καμπάνια του για την Άνοιξη του 2023, αναδεικνύοντας τη σειρά Garde-Robe και παρουσιάζοντας επίσημα τη Nicole Kidman ως το νεότερο τoυ πρόσωπο, μετά την εμφάνισή της στην Εβδομάδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι. Σηματοδοτώντας μια νέα εποχή στο Ready-to-Wear του οίκου, η καμπάνια ρίχνει φως στα σύγχρονα βασικά στοιχεία της γκαρνταρόμπας, συνδυάζοντας αναβαθμισμένα κοψίματα με αιχμηρά φινιρίσματα. Στην καμπάνια πρωταγωνιστεί η Kidman μαζί με τις ηθοποιούς Isabelle Huppert, και Han So Hee και τα μοντέλα Bella Hadid και Khadim Sock.

Τοποθετημένη σε έναν χώρο γραφείων στο Μανχάταν, στην καμπάνια Garde-Robe το καστ να υιοθετεί το στερετυπικό attitude στελεχών, αντιπροσωπεύοντας την πλήξη, το άγχος, την υπερβολική αυτοπεποίθηση και την τέρψη. Περιτριγυρισμένοι από καθημερινά σύνεργα εργασίας, πρόσωπα όπως η Hadid και η Kidman ποζάρουν ανάμεσα σε μια σειρά από σταθερά τηλέφωνα, υπολογιστές, σωρούς χαρτιού και χαρτοκιβωτίων.

Τραβηγμένη από τον φωτορεπόρτερ Joshua Bright η καμπάνια παρουσιάζει τη νέα συλλογή, προσφέροντας μια πιο προσεκτική ματιά σε πολυτελή μάλλινα κοστούμια και ξεχωριστα κομμάτια διακοσμημένα με στοιχεία από μετάξι, καμπαρντίνα και ντένιμ.

Ρίξτε μια ματιά στην καμπάνια παρακάτω.

ΠΗΓΗ: marieclaire

READ MORE

LATEST NEWS