HOLLYWOOD NEWS

Ρομέο Μπέκαμ: Ξανά ζευγάρι με τη Μία Ρίγκαν, την «αγαπημένη» της Βικτόρια

Lifenews

Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό τους, Ρομέο Μπέκαμ και Μία Ρίγκαν είναι και πάλι ζευγάρι, σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν

Ο μεσαίος γιος της οικογένειας Μπέκαμ, επιβεβαίωσε την επανασύνδεση με την πρώην σύντροφό του, μέσα από μια φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει τον περασμένο Φεβρουάριο, όμως ο 20χρονος ποδοσφαιριστής μοιράστηκε ένα κοινό τους στιγμιότυπο στο Instagram από το πάρτι των 20ων γενεθλίων της Ρίγκαν με την οποία είναι μαζί σχεδόν τρία χρόνια.

Ρίγκαν και Μπέκαμ είχαν χωρίσει λόγω απόστασης καθώς το 20χρονο μοντέλο μένει στην Αγγλία ενώ ο αθλητής έμενε στο Μαιάμι, όπου αγωνιζόταν με την Inter Miami. Πρόσφατα, ωστόσο, πήρε μεταγραφή για την αγγλική Brentford και μένει πλέον στην έπαυλη των γονιών του στο Holland Park.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ☆ MIA REGAN ☆ (@mimimoocher)

Οι σχέσεις της Βικτόρια με τις σχέσεις των γιων της είναι γνωστές και όπως έχει διαρρεύσει από τα ξένα μέσα, η Μία Ρίγκαν είναι η «αδυναμία» της. Οι δυο τους τρέφουν μεγάλη συμπάθεια η μία για την άλλη, σε αντίθεση με τη σχέση της σχεδιάστριας με τη σύζυγο του Μπρούκλιν Μπεκαμ, Νίκολα Πελτζ. Δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που τις ήθελαν στα «μαχαίρια», αλλά η Μπέκαμ προσπάθησε πολλές φορές να δείξει ότι δεν ισχύει. Όταν ο Ρομέο χώρισε με τη Μία, οι ελπίδες της για έναν ακόμη γάμο που θα έφερνε και πάλι στο προσκήνιο το όνομα της οικογένειάς της, «ναυάγησαν».

Πηγή: protothema

READ MORE

LATEST NEWS