LIFESTYLE

Σοκάρει ο Γιώργος Καπουτζίδης: «Kόντεψα να πεθάνω» - Τι συνέβη; (Βίντεο)

Lifenews

Οι δύσκολες στιγμές του αγαπημένου ηθοποιού

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, 21 Νοεμβρίου ο Γιώργος Καπουτζίδης, παραχωρώντας μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για την προσωπική του ζωή, τη θεατρική παράσταση που έγραψε, ενώ προχώρησε σε μια αποκάλυψη για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε φέτος στην Eurovision.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε ένα περιστατικό που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή για να μπορέσει να μεταδώσει τον διαγωνισμό αλλά και την απόφαση του να μην παρουσιάσει ξανά την Eurovision.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Μου αρέσει αυτή η ησυχία. Ακόμα και η Eurovision ότι έπρεπε τον Μάιο να είμαι απίκο γιατί γίνεται αυτό, τώρα πια δεν το πολυθέλω. Το χάρηκα, το ευχαριστήθηκα, δεν θέλω να μου γίνει και αγγαρεία. Με την Μαρία Κοζάκου βλεπόμαστε και αγαπιόμαστε και εκτός Eurovision. Κάπου λίγο φτάνει.

Καταρχάς κόντεψα να πεθάνω αυτή τη φορά που πήγα. Αφού σκέφτηκα πόσο πιο καθαρά να στο πει ο Θεός ότι έπρεπε να κάτσεις σπίτι σου. Τι δουλειά είχες να πας με το σπασμένο χέρι να κυκλοφορείς στο στάδιο; Πάρε τώρα έναν ιό και κάτσε στο νοσοκομείο».

Δες το απόσπασμα στο 01:24:00 

READ MORE

LATEST NEWS