LIFESTYLE

Ελένη Μενεγάκη – Δημήτρης Ουγγαρέζος: Όλο το παρασκήνιο της «κόντρας» τους (Βίντεο)

Lifenews

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

Τις τελευταίες βδομάδες η απουσία του Δημήτρη Ουγγαρέζου από το πλατό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη φαίνεται πως κρύβει πίσω της μια μικρή… κόντρα.

Συγκεκριμένα ο γνωστός δημοσιογράφος το τελευταίο διάστημα έχει ελάχιστη παρουσία στην εκπομπή, ενώ μάλιστα την περασμένη Παρασκευή, όταν εμφανίστηκε στην οθόνη για την παρουσίαση του ενθέτου του, η Ελένη Μενεγάκη αποχώρησε από το πλάνο, προκαλώντας αίσθηση.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας» αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από την πεντάλεπτη πλέον παρουσία του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην εκπομπή του Mega.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της Γραμμέλη στο «Πρωινό Μας», πριν από λίγες εβδομάδες πραγματοποιήθηκε μια σύσκεψη και η Ελένη Μενεγάκη, παρουσιάστρια και υπεύθυνη της εκπομπής της, εξέφρασε μία δυσαρέσκειά της και ζήτησε από τους συνεργάτες να είναι πιο ενεργοί κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σύμφωνα με το ρεπορτάζ απάντησε με τρόπο που ενόχλησε την παρουσιάστρια που όπως φαίνεται ήταν η αρχή για τη ρήξη της σχέσης τους.

Ποια είναι η αλήθεια;

Δες το απόσπασμα: 

READ MORE

LATEST NEWS