LIFESTYLE

Αποκαλυπτικός ο Γιώργος Αγγελόπουλος: «Είμαι ερωτευμένος»

Lifenews

Έδωσε μια ξεκάθαρη απάντηση για τις φήμες

O Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσε τέλος στα σενάρια για τη συμμετοχή του στο «All Star Survivor», ενώ αναφέρθηκε επίσης, στην προσωπική του ζωή.

Ο νικητής του πρώτου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» και απόσπασμα της συνέντευξής του προβλήθηκε στο «Γεια σου».

«Δεν ξέρω για ποιον λόγο γίνεται αυτό το πράγμα, δεν έχω πει κάτι για το Survivor. Εγώ γνωρίζω ποια είναι η αλήθεια κι ότι είναι ξεκάθαρο αυτό με το παιχνίδι», δήλωσε αρχικά για τη συμμετοχή του.

«Έχω πει ότι δεν θα συμμετέχω. Είναι ξεκάθαρο. Τα πράγματα που με ενδιαφέρουν τα τελευταία χρόνια είναι πολύ συγκεκριμένα», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, δεν δίστασε να αναφερθεί στην προσωπική του ζωή. Όπως αποκάλυψε, αυτή την περίοδο είναι ερωτευμένος. Ωστόσο, δεν θέλησε να μπει σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

«Είναι επικίνδυνος ο έρωτας, αλλά εξαρτάται και σε τι ηλικία θα σου έρθει. Αν είσαι στα 15-30, που ακόμα ψάχνεις τον εαυτό σου, μπορεί να καταστραφείς. Ο πραγματικός έρωτας σε αναζωογονεί και σου κάνει ένα restart. Είμαι ερωτευμένος. Λεπτομέρειες δεν χρειάζεται να δώσω», δήλωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

READ MORE

LATEST NEWS