LIFESTYLE

Asia Express: Τεταμένα τα νεύρα στην τελευταία ασυλία - Δείτε βίντεο

Lifenews

Γεμάτο ένταση ήταν το επεισόδιο του «Asia Express» το βράδυ της Παρασκευκής (18/11). Τα πέντε ζευγάρια διεκδικούν την τελευταία ασυλία του ταξιδιωτικού παιχνιδιού του Star και όπως ήταν επόμενο τα νευρά όλων ήταν τεταμένα!

Ο Γιάννης Αϊβάζης μάλιστα, σε κάποια στιγμή εκνευρίστηκε έντονα με την Χριστίνα Κολέτσα καθώς όπως είπε την ώρα που κυνηγούσαν τις ομπρέλες δέχτηκε επίθεση από την τραγουδίστρια.

«Ανοικτή πάνω ήταν... μου τη βούτηξε μέσα από τα χέρια. Με το που πάω να πάρω την ομπρέλα, με κοιτάει η Κολέτσα κι είπε "Μαρία, Μαρία... φύγαμε!"» δήλωσε ο Γιάννης Αϊβάζης μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής.

Στη συνέχεια, φανερά εκνευρισμένος, ο ηθοποιός είπε στον συμπαίκτη του: «Να ξέρεις στην Κολέτσα θα της την πω πάρα πολύ άσχημα! Ήρθε και πήρε την ομπρέλα πάνω από το κεφάλι μου... Ντροπή!».

Στα όριά της όμως έφτασε και η Χριστίνα Κολέτσα, η οποία ξέσπασε σε κλάματα καθώς αγωνιζόταν στο σημερινό race στην Ταϊλάνδη.

Η γνωστή τραγουδίστρια που συμμετέχει στο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας με ζευγάρι της τη Maria Maroulis, εξερράγη όταν προσπαθούσε να κάνει οτοστόπ με τη συμπαίκτριά της και κανείς δε σταματούσε να τις πάρει στο όχημά τους επειδή είναι… γυναίκες!

«Δεν μπορώ να αντιμετωπίσω αυτή την αδικία που δε σταματούν στον δρόμο επειδή είμαστε γυναίκες. Ένα από τα χειρότερα πράγματα που υπάρχουν στην ανθρωπότητα είναι ο ρατσισμός! Πρέπει να είσαι πολύ ‘’μικρός’’ άνθρωπος για να είσαι ρατσιστής! Και μόνο που είμαστε γυναίκες δε μας σέβονται! Δεν ξέρω αν μπορούμε να συνεχίσουμε εδώ πέρα. Η χώρα δεν ενδείκνυται για να είσαι γυναίκα και μόνη στον δρόμο» είπε φανερά εκνευρισμένη η Χριστίνα Κολέτσα.

Ένταση υπήρξε και μεταξύ του Γιώργου Μαυρίδη και της συζύγου του, Κρίστη Καθάργια.

Το ζευγάρι, που λίγο μετά τον γάμο του, αποφάσισε να συμμετέχει στο ταξιδιωτικό παιχνίδι φαίνεται πως… ζορίζεται με τη συνεργασία στα δύσκολα αγωνίσματα.

Στο race με το πλωτό μπαμπού, ο Γιώργος Μαυρίδης δε σταμάτησε να φωνάζει έξαλλος στην αγαπημένη του, καθώς «δεν καταλάβαινε τι της έλεγε να κάνει».

Τα 5 ζευγάρια που διεκδικούσαν την τελευταία ασυλία τού Asia Express, για να την κερδίσουν έπρεπε να κάνουν πλεξούδες, να ισορροπήσουν ομπρέλες, να «ψαρέψουν» ξυλοπόδαρα με μπαμπού σχεδίες και να παίξουν με πέταλα.

 

Νικητές της ασυλίας αναδείχθηκαν ο Λευτέρης με το Γιάννη, ενώ το μειονέκτημα πήγε στις Μαρία και Χριστίνα, οι οποίες στο επόμενο run θα πρέπει να κουβαλούν τον ζυγό τους.

 

 

Πηγή: protothema.gr

READ MORE

LATEST NEWS