LIFESTYLE

Κρίστη Παπαδοπούλου: Δημοσίευσε φωτογραφία της χωρίς μαλλιά - Συγκινεί η ανάρτηση της

Lifenews

Το ηχηρό μήνυμα της ηθοποιού

Σε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προχώρησε η Κρίστη Παπαδοπούλου, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα.

Συγκεκριμένα η Κύπρια ηθοποιός φωτογραφήθηκε για τον παιδικό καρκίνο και την ευαισθητοποίηση του κόσμου για τη μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Μάλιστα εκατό δημοφιλείς καλλιτέχνες φωτογραφήθηκαν από το βραβευμένο φωτογράφο Πάνο Ζουλάκη σε μια ιδέα της εκδότριας του Kοita, Μαριάμ Νίκου και της Μαργαρίτας Μονέδα ως σύγχρονα αναγεννησιακά πορτρέτα.

Ανάμεσα τους και η Κρίστη Παπαδοπούλου που μέσα από την προσωπική της εμπειρία με τον παιδικό καρκίνο, φωτογραφήθηκε στέλνοντας το δικό της μήνυμα.

Στη λεζάντα της ανάρτησης της έγραψε χαρακτηριστικά: «Μια φωτογράφιση που έγινε με πολλή αγάπη και νόημα, αυτός ο κωλοκαρκινος που υπάρχει ακόμα στις ζωές μας και που έχει γίνει μάστιγα, αυτή την φωτογράφιση την αφιερώνω στην αγαπημένη μου γιαγιά Χρυστάλλα που πριν λιγες μέρες έφυγε από αυτόν και στην εξέλιξη της εμένα, που είναι τιμή μου να ζω για να εξιστορώ τις όμορφες ιστορίες από τις μάχες μας για ζωή … «Ελπί-ΖΩ να γίνεις και εσύ δότης μυελού των οστών»

Ένα λεύκωμα με στόχο την ευαισθητοποίηση του κόσμου για τον παιδικό καρκίνο και την ενημέρωση σχετικά με την μεταμόσχευση μυελού των οστών είναι το επόμενο έργο της ομάδας του @koitafreepress

Εκατό δημοφιλείς καλλιτέχνες φωτογραφίζονται από το βραβευμένο φωτογράφο @pzoulakis σε μια ιδέα της εκδότριας του #Kοita, @nikoumariam και της @margaritamonedamua ως σύγχρονα αναγεννησιακά πορτρέτα».

READ MORE

LATEST NEWS