LIFESTYLE

Ελένη Μενεγάκη: Συγκινεί μιλώντας για τις δύο ατυχείς εγκυμοσύνες που είχε (Βίντεο)

Lifenews

«Μπορεί να υπάρχουν και δυσκολίες στη διαδρομή»

Σε μια συγκινητική αποκάλυψη προχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης 17 Νοεμβρίου η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της.

Αφορμή στάθηκε η συζήτηση που είχε με την επί χρόνια στενή της συνεργάτιδα Ρούλα Σταματοπούλου και για την αποβολή που είχε πριν αποκτήσει τον μικρό της Άγγελο.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης μεταξύ των γυναικών, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στις δύο εγκυμοσύνες που είχε πριν από αρκετά χρόνια και δεν προχώρησαν, καθώς και στην εμπειρία της καισαρικής που έζησε με το τέταρτο παιδί της, τη Μαρίνα.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Μπορεί να υπάρχουν και δυσκολίες στη διαδρομή. Το έχω ακούσει σε πολλά κορίτσια που θέλανε να μείνουν έγκυες στη δεκαετία 20-30. Εγώ είχα πει η ίδια για τον εαυτό μου για τις 2 φορές που δεν προχώρησαν δύο εγκυμοσύνες τη δεκαετία 30-40. Θέλω να πω ότι όταν όλα όταν τα σκεφτόμαστε, νομίζουμε ότι γίνονται εύκολα. Για κάποιους γίνονται πολύ εύκολα, κάποιοι άλλοι όμως πρέπει να πασχίσουν λίγο παραπάνω…

Η καισαρική είναι πάρα πολύ γρήγορη. Πλέον έχω και την εμπειρία λόγω και του τελευταίου μου παιδιού. Ξέρω ότι δεν προλαβαίνεις να το καταλάβεις, είναι αυτό που λέμε ότι σε ένα λεπτό το βλέπεις μπροστά σου…».

Δες το απόσπασμα:

 

READ MORE

LATEST NEWS