LIFESTYLE

Η απόλυτη ανατροπή στο GNTM 5 – Αποχώρησε το μεγάλο φαβορί από την Κύπρο

Lifenews

Ξέσπασαν σε κλάματα

Ένα ακόμη επεισόδιο του GNTM 5 που είχε τα πάντα παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης, 15 Νοεμβρίου.

Τα μοντέλα κλήθηκαν να φωτογραφηθούν εν πλω για την καμπάνια αλκοολούχου ποτού, σε τρία διαφορετικά σημεία ενός ονειρεμένου ιστιοπλοϊκού, με αέρα Ιταλίας!

Η Ραφαέλα από την Κύπρο που κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία στο περασμένο επεισόδιο μοίρασε τα disadvantages αλλά και τα σημεία που θα φωτογραφίζονταν οι κοπέλες, με τις περισσότερες να δυσκολεύτηκαν αρκετά.

Στο πλατό οι τρείς κριτές, Βίκυ Καγιά, Τάσος Σοφρωνίου και Γιώργος Καράβας υποδέχτηκαν την Μαρίνα Βερνίκου, όπου όλοι μαζί σχολίασαν τα αποτελέσματα των 12 μοντέλων από τη φωτογράφηση τους.

Στο τέλος της βραδιάς η Κότυ ήταν εκείνη που πήρε την καλύτερη φωτογραφία, ενώ στην τελική δυάδα έφτασαν δύο μοντέλα από την Κύπρο, η Μαρία και η Κάτια.

Βίντεο:

Αμέσως η Κάτια ξεσπώντας σε κλάματα, ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς γιατί έφτασε στα όρια της, με τη Βίκυ Καγιά να ανέφερε πως ήταν εκείνη που δεν είχε φωτογραφία και έτσι θα έπρεπε να αποχωρήσει.

Να σε θυμίσουμε πως η Κάτια ήταν το Golden Pass, δηλαδή η παίκτρια που είχε περάσει απευθείας στο σπίτι κι οι κριτές την έβλεπαν να φτάνει πολύ ψηλά στο GNTM.

Βίντεο:

 

READ MORE

LATEST NEWS