LIFESTYLE

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του στο Λονδίνο (Βίντεο)

Lifenews

Δες καρέ καρέ τη στιγμή

Στο Λονδίνο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Κωνσταντίνος Εμμανούηλ, προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό της αγαπημένης του που ζει εκεί μόνιμα.

Ο πρώην παίκτης του Survivor έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Νάνσυς, με τον ίδιο να δηλώνει τρελά ερωτευμένος, μετά την μικρή κρίση που είχαν πρόσφατα.

Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό ο κομμωτής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους βίντεο από τη συγκινητική στιγμή τους.

Στη λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «We Just married in London.
Θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτή την προσωπική μου στιγμή αλλά και την πιο ιδιαίτερη ευτυχισμένη μέρα που έχω ζήσει ως τώρα , όπου Αρραβωνιάστηκα με την Νάνσυ την γυναίκα της ζωής μου στο Λονδίνο! Τα συναισθήματα μου είναι πάρα πολλά δεν μπορώ να σας τα εξηγήσω με λόγια γράφοντας σας απλά είναι κείμενο στο Instagram , το μόνο που θέλω να πω είναι ότι αυτή η γυναίκα μου άλλαξε όλη μου τη ζωή και με κάνει καθημερινά ευτυχισμένο!

Είναι δοτική Και η αγάπη που μου δίνει καθημερινά είναι απερίγραπτη με κάνει να νιώθω ο πιο σημαντικός άνθρωπος πάνω στη γη… Κλείνοντας θέλω να σας πω ότι έχουμε δώσει όρκους αιώνιας αγάπης , με στηρίζει σε κάθε μου βήμα και είναι δίπλα μου όπως το ίδιο κάνω και εγώ για εκείνη και θα συνεχίσω να το κάνω όσο ζω…P.S Δεν έχουμε να αποδείξουμε και να απολογηθούμε σε κανέναν τίποτα η ζωή είναι δικιά μας και την ζούμε όπως γουστάρουμε εμείς όπως λέει και το τραγούδι μου!!! Το ίδιο να κάνετε κι εσείς να αγαπάτε και να μη σας νοιάζει τι λένε οι άλλοι με πολύ αγάπη Κωνσταντίνος και Νανσυ».

Δες το απόσπασμα:

READ MORE

LATEST NEWS