LIFESTYLE

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Ετοιμάζουν βαλίτσες για την Αφρική – Τι συμβαίνει;

Lifenews

Όσα αποκάλυψε το ζευγάρι

Σε μια ανάρτηση στα social media του προχώρησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, όπου αποκάλυψε πως μαζί με τη σύζυγο του Ιλάειρα Ζήση πρόκειται να ταξιδέψουν σύντομα στην Αφρική.

Ο Κύπριος τραγουδιστής και παραγωγός αποκάλυψε πως μαζί με την αγαπημένη του αποφάσισαν να ταξιδέψουν στην Αφρική για να βοηθήσουν μικρά παιδιά που έχουν ανάγκη.

Συγκεκριμένα στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε, έγραψε χαρακτηριστικά: «Όταν παντρευτήκαμε με την Ιλάειρα της είπα: "Πες μου ένα όνειρο σου κι εγώ θα το κάνω πραγματικότητα". Έτσι σήμερα, με μεγάλη χαρά επισκεφτήκαμε στο γραφείο της την πρόξενο Ακτής Ελεφαντοστού κ.Μέρω Κεσεσίογλου και της εκφράσαμε την επιθυμία μας να ταξιδέψουμε στην Αφρική για να βοηθήσουμε τα παιδάκια που το έχουν τόση ανάγκη.

Η απάντηση της μας εξέπληξε: Φεβρουάριο πετάμε μαζί με τις αποσκευές μας γεμάτες είδη πρώτης ανάγκης. Τα παιδάκια μας περιμένουν με αγωνία! Κι εμείς ανυπομονούμε όσο τίποτα! Αγάπη μου, ελπίζω να έχεις πάντα τέτοια όνειρα κι εγώ θα είμαι εδώ, να τα εκπληρώνουμε ΜΑΖΙ..! Σ' αγαπάω!».

Δες την ανάρτηση του:

READ MORE

LATEST NEWS