PEOPLE

Σοφία Φαραζή: «Μου πέταξε ένα πακέτο τσιγάρα στο μέτωπο επειδή του αρνήθηκα»

Έλενα Τσιακούπη

"Μην τολμήσεις και δουλέψεις με αυτόν γιατί θα υποφέρεις, μου έλεγαν" ομ0ολογεί η Σοφία Φαραζή.

Με αφορμή την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Οι Παγιδευμένοι» παραχώρησε συνέντευξη η Σοφία Φαραζή στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο. Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο θέατρο αποκαλύπτοντας την επαγγελματική πρόταση που αρνήθηκε και για την οποία δεν μετάνιωσε καθόλου.

Σοφία, αν σου γινόταν σήμερα μια πρόταση για παράσταση με πολύ γυμνό, θα δεχόσουν;

Αν υπήρχε λόγος που γίνεται, πολύ ευχαρίστως. Όταν δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται το γυμνό, είτε δραματουργικά είτε γιατί το απαιτεί το κείμενο, όχι, δεν το κάνω. Δεν θα έκανα γυμνό μόνο για να προκαλέσω.

Έχεις αντιμετωπίσει δύσκολες συμπεριφορές στην πορεία σου; Εννοώ περιστατικά όπως εκείνα που αναφέρθηκαν στο #MeToo;

Δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι όπως αυτά που αποκαλύφθηκαν, εξού και δεν βγήκα να μιλήσω. Κάτι που θυμάμαι είναι όταν μου έγινε μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση από έναν μεγάλο θιασάρχη να αναλάβω τον κεντρικό γυναικείο ρόλο. Με το που μου έκανε την πρόταση, διάφοροι φίλοι μου ηθοποιοί με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν: «Μην τολμήσεις και δουλέψεις με αυτόν γιατί θα υποφέρεις!». Τους έλαβα υπόψη μου και όταν τον συνάντησα μετά από λίγες μέρες σε κεντρικό εστιατόριο, πήγα κοντά του και του είπα «σας ευχαριστώ, αλλά δεν θα μπορέσω να παίξω στην παράσταση που ετοιμάζετε». Εκείνος χαμογέλασε ειρωνικά και όπως κρατούσε ένα πακέτο τσιγάρα μού το πέταξε στο μέτωπο και μου είπε: «Χάνεις την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις με έναν μεγάλο ηθοποιό!». Ασφαλώς και δεν το μετάνιωσα.

Πηγή: zappit.gr

READ MORE

LATEST NEWS