LIFESTYLE

«Έφυγε» από τη ζωή η σπουδαία ηθοποιός Μίνα Αδαμάκη

Lifenews

Σε ηλικία 78 ετών

Σε ηλικία 78 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, η σπουδαία ηθοποιός Μίνα Αδαμάκη.

Τις τελευταίες ημέρες η ίδια είχε απασχολήσει τα Μέσα, καθώς κάποιοι είχαν γράψει πως είχε πεθάνει, προκαλώντας αναστάτωση στην οικογένεια και όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Την δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε τελικά σήμερα, ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, ενώ όπως έγινε γνωστό η ίδια έδινε μάχη για τη ζωή με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Στην ανάρτηση του έγραψε χαρακτηριστικά: «Με μεγάλη θλίψη σχεδόν ταυτόχρονα μάθαμε ότι έφυγαν από κοντά μας δύο σπουδαίοι αξιαγάπητοι συνάδελφοι μας… Η γλυκιά μας Μινα Αδαμάκη που τόσα πρόσφερε στο Θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, η τόσο αγαπητή μας από την απίστευτη φιγούρα από την Τρεις Χάριτες και ο Κώστας Μπάσης, ο πρώτος Ερωτόκριτος του Ευαγγελάτου, ο ηθοποιός που κόσμησε το Κρατικό θέατρο Βορείου Ελλάδος για πολλά χρόνια… Ανεξίτηλη θα μείνετε στην μνήμη μας αγαπημένοι μου.. Καλό ταξίδι».

Η Μίνα Αδαμάκη υπήρξε μια από τις σπουδαιότερες ηθοποιούς της τηλεόρασης και του θεάτρου, συμμετέχοντας σε δεκάδες σειρές που γνώρισαν τεράστια επιτυχία, όπως οι «Τρεις Χάριτες».

 

READ MORE

LATEST NEWS