LIFESTYLE

Αποκαλυπτική η Χριστιάνα Αρτεμίου: «Δεν θα συνεργαζόμουν μαζί του ξανά» (Βίντεο)

Lifenews

Όσα αποκάλυψε σε συνέντευξη της

Στο ένθετο της εκπομπής, «Έλα να δεις», «Dark Room» και στον Νικόλα Μουσικού μίλησε η Χριστιάνα Αρτεμίου, σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη.

Η αγαπημένη ηθοποιός και σεναριογράφος απάντησε σε όλα τα καυτά ερωτήματα του δημοσιογράφου, σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη.

Η ίδια απάντησε εάν καβάλησε ποτέ το καλάμι, εάν υπήρξε ποτέ το τρίτο πρόσωπο σε σχέση, ενώ μπήκε σε δίλλημα για τον Τάσο Τρύφωνος, τον Λώρη Λοϊζίδη και Μιχάλη Σοφοκλέους.

Όσο αφορά για το εάν υπήρξε 3ο πρόσωπο αποκάλυψε: «Τρίτο άτομο δεν υπήρξα κι ας το αφήσουμε ως εδώ… Θεωρώ ότι κάτω των 30 ή των 28, 27 ο άνθρωπος κάνει διάφορες βλακείες τις οποίες εάν δεν τις κάμεις θα σου βγουν μετά. Άρα αν προλάβεις και κάνεις αρκετές πριν τα 26, 27 μετά είσαι πιο γεμάτος. Πριν τα πρώτα άντα μου έκανα αρκετές βλακείες που με ωρίμασαν και με έκαμαν να αντιληφθώ τι είναι το σωστό και το λάθος σεβόμενη πάντα τους άλλους».

Τέλος, η Χριστιάνα Αρτεμίου ανέφερε πως υπάρχει άτομο που δεν θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά μαζί του, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει όνομα.

Δες το απόσπασμα:

READ MORE

LATEST NEWS