LIFESTYLE

Έριξε τα καρφιά της η Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν τα φτιάχνω με παντρεμένους και υπερήλικες»

Lifenews

Τι συνέβη;

Στη θέση της Έλενας Πολυκάρπου κάθισε το πρωί της Πέμπτης, 10 Νοεμβρίου η Κατερίνα Καινούργιου, προκειμένου να σχολιάσει το quiz που έβαλε η δημοσιογράφος στην εκπομπή της.

Πρωταγωνίστρια στο quize αυτό ήταν μία πρώην παίκτρια του Survivor, η οποία σύμφωνα με την εκπομπή υπήρξε τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση που διαλύθηκε πριν από τον γάμο.

Η Κατερίνας Καινούργιου μάλιστα πρόσθεσε πως αν έλεγε όλα όσα έβλεπε στις εξόδους της, θα πέσει μαύρο στην εκπομπή, ενώ προκάλεσε τους συνεργάτες της εάν μάθουν κάποιο quiz που την αφορά, να το πουν στην εκπομπή!

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Εγώ αλήθεια σας λέω. Αν θέλετε να βάλετε ένα κουίζ για μένα, βάλτε το. Δεν έχω πρόβλημα. Βάλτε το, δεν έχω!», με την Έλενα Πολυκάρπου να συμπλήρωσε: «Φεύγω πάνω και πάω να ετοιμάσω κουίζ. Σε πέντε λεπτά κατεβαίνω κάτω».

Αμέσως η Κατερίνα Καινούργιου πρόσθεσε: «Δεν έχω τίποτα επιλήψιμο στη ζωή μου. Ελεύθερη είμαι, ό,τι θέλω μπορώ να κάνω. Με παντρεμένους δεν τα φτιάχνω, με υπερήλικες δεν τα φτιάχνω. Λέω ότι δεν έχω κάτι επιλήψιμο στη ζωή μου για να φοβάμαι. Μία χαρά είμαι. Μακάρι να βρω κάποιον», ρίχνοντας τα καρφιά της…

Δες το απόσπασμα: 

READ MORE

LATEST NEWS