LIFESTYLE

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Σε αυτή την παράσταση θα πρωταγωνιστήσει – Θα είναι ζευγάρι με έναν άντρα (Βίντεο)

Lifenews

Δες όσα αποκάλυψε στη Φαίη Σκορδά

Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος εντόπισε η κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, επιστρέφοντας από την Κύπρο.

Ο γνωστός Κύπριος τραγουδιστής και παραγωγός βρέθηκε στη Λεμεσό για μια εμφάνιση στο μαγαζί που άνοιξαν τα αδέρφια του, χωρίς την Ιλάειρα αυτή τη φορά.

Ο ίδιος μίλησε στον δημοσιογράφο της εκπομπής, προχωρώντας σε αποκαλύψεις όσο αφορά το «J2US», για την παράσταση όπου θα πρωταγωνιστήσει, αλλά και για το ζευγάρι που δεν ήθελε να φωτογραφηθεί μαζί τους στο «Asia Express».

Αρχικά ανέφερε: «Μου έκαναν πρόταση να πρωταγωνιστήσω στο «La Cage aux Folles», στο «Κλουβί με τι τρελές», που θα ανέβει πολύ σύντομα στην Αθήνα από μία πολύ μεγάλη παραγωγή. Μου πρότειναν τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Θα είμαστε ζευγάρι δύο άντρες. Στο παρελθόν είχα κάνει πρόταση στον Λάκη Γαβαλά να ανεβάζαμε μαζί αυτό το έργο… Δεν ξέρω αν έχει δεχτεί, αλλά ξέρω ότι έχει γίνει πρόταση στον Κώστα Φραγκολιά να παίξει τον σύζυγό μου».

Μιλώντας για το «J2US» ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε πως είχε προσπαθήσει και στο παρελθόν να συμμετάσχει, αλλά δεν τον είχαν δεχτεί, ενώ για την Ιλάειρα ανέφερε πως έχουν τραγουδήσει κομμάτια που τους έχει δώσει η παραγωγή, ενώ είπε πως του κάνει εντύπωση που η Φωτεινή Δάρρα και ο Παναγιώτης Τριανταφύλλου λένε πάντα τραγούδια της ίδιας κατηγορίας.

Δες το απόσπασμα:

READ MORE

LATEST NEWS