LIFESTYLE

Άφωνη η Κατερίνα Καινούργιου με τον Νικηφόρο - Της έκλεισε το τηλέφωνο στην εκπομπή (Βίντεο)

Lifenews

«Δε θα ξαναπαίξει ούτε πλάνο του»

Τις κάμερες των εκπομπών κάλεσε ο Νικηφόρος σε γνωστό εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας στο πλαίσιο των εμφανίσεων του, χωρίς ωστόσο να παραχώρησε συνέντευξη στους δημοσιογράφους, αποχωρώντας λίγο μετά.

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ προβλήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία θέλησε να ξεκαθαρίσει τι συνέβη, καλώντας τον στο κινητό του on air!

Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε στην παρουσιάστρια και αφού της είπε πως δεν είναι πολύ καλά, της έκλεισε το τηλέφωνο με την Κατερίνα Καινούργιου να έμεινε άφωνη.

Η ίδια ανέφερε στην εκπομπή: «Καλημέρα με κλείνει ο Νικηφόρος. Δε με έχει κλείσει κανένας… Σε καλό μας σήμερα. Του λέω “γιατί δε μας μίλησες χθες” και μου λέει “καλημέρα αγάπη μου” και το έκλεισε. Ο Νικηφόρος…

Τον Οικονομόπουλο και τον Αργυρό να πάρουμε θα το σηκώσει. Παιδιά να παρακαλέσω κάτι λίγο. Ωραία όλα, αλλά λίγο πρέπει να καταλαβαίνουμε και ποιοι είμαστε. Φροντίστε να έρθει ο Νικηφόρος να ζητήσει συγγνώμη σήμερα, γιατί αλλιώς δε θα ξαναπαίξει ούτε πλάνο του.

Εντάξει πλάκα κάνω. Να είναι καλά το παιδί. Από συμπεριφορές ανθρώπων καταλαβαίνεις και στη συνέχεια… Αναρωτιέσαι μετά γιατί ο άλλος είναι στην κορυφή και ο άλλος δεν έχει φτάσει εκεί…».

Δες το απόσπασμα: 

READ MORE

LATEST NEWS