LIFESTYLE

Είναι επίσημο! Το «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Netflix

Lifenews

Η πρώτη ελληνική σειρά που εντάσσεται στη δημοφιλή πλατφόρμα

Τα δικαιώματα της πετυχημένης σειράς του Mega, «Maestro» κατάφερε να εξασφαλίσει το Netfilx, εντάσσοντας στην πλατφόρμα την ελληνική σειρά.

Συγκεκριμένα, η δραματική σειρά σε σενάριο, σκηνοθεσία και με πρωταγωνιστή τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, θα έρθει στα μέλη του Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022 και θα κάνει πρεμιέρα σε κοινό σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στις αρχές του 2023.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε: «Κρατάω το «Maestro» πολύ κοντά στην καρδιά μου και νιώθω βαθιά τιμή και χαρά που αυτή η ιστορία θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix. Ανυπομονώ για αυτό το ταξίδι».

Μετά την εν λόγω εξέλιξη, άνθρωποι του χώρου προεξοφλούν ότι η δεύτερη σεζόν της σειράς θα χρηματοδοτηθεί από τη συνδρομητική πλατφόρμα.

Οι φήμες για αυτή την συνεργασία ξεκίνησαν εδώ και αρκετούς μήνες, χωρίς τους συντελεστές να επιβεβαίωναν την είδηση μέχρι σήμερα. Αξίζει να αναφερθεί πως το «Maestro» είναι η πρώτη ελληνική σειρά που θα δούμε στη δημοφιλή πλατφόρμα.

READ MORE

LATEST NEWS