LIFESTYLE

Μελίνα Νικολαΐδη: Αυτός είναι ο κατά 15 χρόνια μεγαλύτερος σύντροφος της (Φώτος)

Lifenews

Είναι κούκλος

Την ομορφότερη περίοδο της ζωής της διανύει σύμφωνα με το «Πρωινό μου» η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, Μελίνα Νικολαΐδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της δημοσιογράφου της εκπομπής Φωτεινής Πετρογιάννη, η 19χρονη καλλονή έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη, με τον οποίο είναι σε σχέση από το καλοκαίρι.

Ο λόγος για 34χρονο επιχειρηματία και ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στα νότια προάστια, ενώ παράλληλα παίζει και βόλεϊ στην ομάδα της ΑΕΚ. Μάλιστα πριν λίγες ημέρες η Μελίνα Νικολαΐδη βρέθηκε στο γήπεδο για να δει τον αγαπημένο της, ενώ δεν δίστασε να δημοσιεύει και ένα story, απαθανατίζοντάς τον στον γήπεδο.

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη τον Σεπτέμβρη μετακόμισε στο Λονδίνο για τις σπουδές της, με τον αγαπημένο της να ταξίδεψε μέχρι εκεί για να βρεθεί στο πλευρό της, όπως διαπιστώσαμε από τις αναρτήσεις του στο Instagram.

Μπορεί οι δύο να μη μίλησαν ανοικτά για τη σχέση τους, ωστόσο σχολιάζουν ο ένας στον άλλο τις αναρτήσεις τους στα κοινωνικά τους δίκτυα.

Δες τα στιγμιότυπα:

READ MORE

LATEST NEWS