LIFESTYLE

Ορέστης Τζιόβας: Για αυτόν τον λόγο μίλησε για τις σεξουαλικές του εμπειρίες με άντρες και γυναίκες

Lifenews

Όσα αποκάλυψε στο «Mega Καλημέρα»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη ο Ορέστης Τζιόβας και στη δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε για τη σειρά όπου πρωταγωνιστεί φέτος, για τις κακές κριτικές, αλλά και τον λόγο που αποκάλυψε πως είχε ερωτικές επαφές με άντρες και γυναίκες.

Αρχικά ανέφερε: «Φυσικά και θα έκανα δεύτερο γάμο. Δεν είναι ότι απογοητεύτηκα με τον θεσμό. Ήταν ένας γάμος που συνέβη πολύ ξαφνικά. Δε μου αρέσει να μετανιώνω στη ζωή μου. Τη στιγμή που λαμβάνεις μια απόφαση, έχεις το καθαρό μυαλό, έχεις όλα τα δεδομένα μπροστά σου και αποφασίζεις αυτό που αποφασίζεις. Δεν είναι ωραίο να κρίνεις τον εαυτό σου μετά. Έχουμε κάποιες επαφές με την πρώην σύζυγό μου».

Όσο για την πρόσφατη συνέντευξή του μέσω της οποίας αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε ερωτικές επαφές και με άντρες και με γυναίκες, ανέφερε: «Μίλησα ανοιχτά για της επιλογές μου για να βάλω ένα λιθαράκι στην προοδευτικότητα. Και για να φύγουμε λίγο από όλα αυτά τα στερεότυπα. Αν μπορώ να βοηθήσω άτομα που ζουν σε ένα ψέμα και έχουν κάνει οικογένειες και έχουν κλείσει ένα κουτάκι που το έχουν αφήσει στην άκρη… Δεν θεωρώ ότι χρειάστηκε ιδιαίτερη δύναμη για να μιλήσω γι’ αυτό το κομμάτι».

Δες το απόσπασμα:

READ MORE

LATEST NEWS