LIFESTYLE

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξέσπασε σε κλάματα λίγες ημέρες μετά τον χωρισμό της – Τι συνέβη; (Βίντεο)

Lifenews

Ανακοίνωσε τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της

Ελεύθερη και ωραία κυκλοφορεί τις τελευταίες βδομάδες η Δήμητρα Αλεξανδράκη, καθώς χώρισε με τον σύντροφο της λίγο πριν τον γάμο τους, χωρίς ωστόσο να μάθαμε ποτέ την ταυτότητα του.

Το μοντέλο δεν αποκάλυψε ποτέ περισσότερες λεπτομέρειες για τον πρώην αγαπημένο της αλλά και τον γάμο τους, προκαλώντας αίσθηση στους διαδικτυακούς της φίλους.

Λίγες εβδομάδες μετά την είδηση του χωρισμού της η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανακοίνωσε την μεγάλη αλλαγή στη ζωή της, καθώς μετακόμισε στο νέο της σπίτι.

Δημοσιεύοντας ένα βίντεο αποκάλυψε: «Πήρα ευλογία από τον πνευματικό μου, να έρθω πριν λίγες μέρες να δω ένα σπίτι. Το σπίτι είναι πολύ παραπάνω από τις προσδοκίες μου, είναι υπέροχο και μόλις πήρα τα κλειδάκια του. Και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Καινούργιο σπιτάκι, καινούργια ζωή, καινούργια όλα».

Σε ένα δεύτερο βίντεο η Δήμητρα ξέσπασε σε κλάματα λέγοντας: «Με έχετε κάνει κομμάτια με τα μηνύματά σας. Παιδιά αλήθεια, είναι δάκρυα χαράς, πραγματικά σας το λέω. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο την ίδια χαρά, αλήθεια, απ’ την ψυχή μου, σας ευχαριστώ όλους τόσο μα τόσο πολύ, πάρα πολύ, για όλη τη δύναμη που μου δίνετε».

Δες το απόσπασμα:

READ MORE

LATEST NEWS