LIFESTYLE

Αστέρω Κυπριανού: Μίλησε για τη διαφορά ηλικίας με το Λούη Πατσαλίδη – «Υπήρξαν στιγμές που περάσαμε δύσκολα» - Βίντεο

Lifenews

Όσα αποκάλυψε στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους

Στην κάμερα της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα» και στον δημοσιογράφο Τάσο Ευαγγέλου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη η Αστέρω Κυπριανού.

Η αγαπημένη ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, την οικογένεια της, για την απόφαση της να γίνει ηθοποιός, για τον άνθρωπο της ζωής της, τον Λούη Πατσαλίδη, αλλά και για τη διαφορά ηλικίας που έχουν.

Αρχικά ανέφερε: «Ο Λούης όταν με είδε, αυτό ήταν με ερωτεύτηκε. Υπήρξαν στιγμές που περάσαμε δύσκολα στα 15 χρόνια γάμου. Από τη στιγμή που έρχονται τα παιδιά, ξεκινούν τα προβλήματα ειδικά αν δεν έχεις βοήθεια. Περάσαμε τη φάση της ψυχρότητας μεταξύ μας. Δεν έχει γίνει κάτι σοβαρό αλλά κάποια μικρά. Αν θες να είσαι πραγματικά με τον άνθρωπο σου, το παλεύεις και αν δεν υπάρχουν ουσιαστικά προβλήματα».

Για τη διαφορά ηλικίας ανέφερε: «Παντρεύτηκα τον Λούη στα τριάντα μου. Ο γάμος μας έγινε πολύ γρήγορα. Μέσα σε 15 ημέρες παντρευτήκαμε. Όταν έμαθα ότι ο Λούης ήταν 22χρονών και εγώ 28 δεν το πίστευα.. Δεν μπορούσα να συνεχίσω το φαγητό στο πρώτο ραντεβού».

Δες τη συνέντευξη: 

READ MORE

LATEST NEWS