LIFESTYLE

Η τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου Β – Τα παιδικά χρόνια, ο καρκίνος και το τζακούζι

Lifenews

Όσα αποκάλυψε στην εκπομπή «Εκείνη και Εκείνοι»

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 81 ετών ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β΄, βυθίζοντας σε πένθος ολόκληρη την Κύπρο.

Ο Μακαριώτατος τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο, ενώ στην τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη στο ΡΙΚ είχε μιλήσει για όλα.

Συγκεκριμένα μίλησε στην εκπομπή «Εκείνη και Εκείνοι» με την Αθηνά Χάλκου στο ΡΙΚ, όπου σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά του χρόνια στην Τάλα της Πάφου, την απόφαση του να αφοσιωθεί στην εκκλησία, ενώ δεν δίστασε να δώσει απαντήσεις και στα θέματα που προκάλεσαν αναστάτωση όπως το τζακούζι στην Αρχιεπισκοπή.

Μάλιστα για το θέμα ανέφερε: «Πριν από δύο χρόνια, βγαίνοντας γλίστρησα και ευτυχώς που δεν έσπασα ξανά το πόδι το καλό. Είναι και τα δύο μου πόδια που πάσχουν αλλά γλύτωσα εκ θαύματος και δεν έσπασα και το αριστερό πόδι. Από τότε είπα κλείστε την δεν θέλω πλέον να ξαναμπώ μέσα. Σταμάτησα και τις φυσιοθεραπείες και ο στόχος μου πήγε προς τον καρκίνο. Λέω αν φύγω κουτσός από τον κόσμο τούτο δεν με πειράζει να φύγω στον άλλο κόσμο κουτσός. Είπα θα στοχοποιηθεί το θέμα του καρκίνου και δόξα τον Θεό παρά τα προβλήματα που έχω ακόμα είμαι όρθιος…».

Στην ίδια εκπομπή ο Αρχιεπίσκοπος είδε δείξει για πρώτη φορά το σημείο όπου επέλεξε για τελευταία κατοικία, στον Καθεδρικού Ναού του Αποστόλου Βαρνάβα.

Δες τη συνέντευξη:

 

READ MORE

LATEST NEWS