LIFESTYLE

Σόφη Χρυσάνθου: Άγνωστος έστειλε μηνύματα στον σύζυγο της, κατηγορώντας την πως έχει εξωσυζυγική σχέση

Lifenews

Απίστευτη αποκάλυψη

Ιδιαίτερα ενεργή στα κοινωνικά της δίκτυα είναι η Σόφη Χρυσάνθου, δημοσιεύοντας καθημερινά διάφορα στιγμιότυπα από την προσωπική και επαγγελματική της ζωή.

Η γνωστή δημοσιογράφος αυτή τη φορά προχώρησε σε μια απίστευτη ανάρτηση, εξηγώντας πως το άγχος την επηρέασε πολύ και δεν μπορούσε εύκολα να μείνει έγκυος για 2η φορά.

Η ίδια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τοξικό περιβάλλον που είχε στον επαγγελματικό της χώρο και συγκεκριμένα στο ΡΙΚ, γεγονός που την επηρέασε ψυχολογικά.

Μάλιστα προχώρησε σε μια απίστευτη αποκάλυψη λέγοντας πως άγνωστος έστειλε μηνύματα στον σύζυγο της, για δήθεν εξωσυζυγική σχέση που είχε στο ΡΙΚ!

Στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε έγραψε χαρακτηριστικά: «Λίγο πριν από μια μεγάλη λιακάδα, να θυμάσαι πως προηγείται μια άσχημη καταιγίδα"

Το μεγαλύτερο λάθος λοιπόν που μπορεί να κάνουμε όλοι μας είναι να καταθέσουμε τα όπλα και να περιμένουμε τη μοίρα μας να μας δείξει το δρόμο.

Γι'αυτό μοιράζομαι μαζί σας τη δική μου σύντομη ιστορία. Γιατί στο χέρι μας είναι να ξεπεράσουμε μια δύσκολη κατάσταση.

Πέρασα πολύ άσχημα τους τελευταίους μήνες στο χώρο εργασίας μου. Ποτέ πριν δεν είχα έρθει αντιμέτωπη με τέτοιες συμπεριφορές ανθρώπων. Καταλαβαίνω τι πάει να πει να μην αρέσεις σε κάποιους ή να μην θες να συνεργαστείς με όσους δεν μπορείς να επικοινωνήσεις.

Άλλωστε δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους. Είναι πολύ διαφορετικό όμως το να θες να κάνεις κακό σε ανθρώπους γιατι πολύ απλά δεν τους θες στο δρόμο σου.

Όπως σας είπα και στο βίντεο έζησα την απαξίωση, τον εκφοβισμό, την υποτίμηση από επικεφαλής τμημάτων και κυρίως γυναίκες. Θυμάμαι επέστρεφα στο σπίτι μου κλαίγοντας, ζούσα μια καθημερινότητα γεμάτη άγχος και στρες κι όλο αυτό δε με άφηνε να κοιμηθώ τα βράδια

Έψαχνα να βρω λογικές απαντήσεις στα Γιατί μου...

Άρχισα να χάνω τον εαυτο μου, προσπαθώντας να επιβιώσω σε ένα τοξικό περιβάλλον, ανάμεσα σε εκδικητικές συμπεριφορές.

Κι έτσι ξαφνικά ήρθε η μέρα που κατάφερα να δω ξεκάθαρα το τι περνούσα, αποδέχτηκα την κατάσταση κι αντιλήφθηκα πως η αξιοπρέπεια και η δύναμη μου δεν είχαν χαθεί. Απλά ποδοπατήθηκαν.

Σηκώθηκα απ'την καρέκλα του γραφείου, μάζεψα τα πράγματα μου και περπάτησα μέχρι την έξοδο. Κοίταξα πίσω μου...Έπειτα γύρισα μπροστά κι άρχισα να περπατώ προς το αυτοκίνητο μου. Με βήμα γοργό, χαρούμενο...Μετά από πολύ καιρό ένιωσα και πάλι Ελεύθερη...❤️

Υ.Γ. Να θυμάστε πως όλα για κάποιο λόγο γίνονται σ'αυτή τη ζωή. Ακόμη και τα εμπόδια έρχονται για να μας δείξουν πως βαδίζουμε στο λάθος δρόμο. Επέστρεψα στην οικογένεια μου, τους αγκάλιασα κι εκεί κατάλαβα πως η Σόφη που ήξερα ήταν πάλι εδώ. Ανάμεσα σ'αυτούς που αγαπά. Ένα μήνα μετά είδα επιτέλους τις δυο ροζ γραμμούλες να εμφανίζονται στο τεστ εγκυμοσύνης που έκανα...Ενάμιση χρόνο μετά απ'την πρώτη μας προσπάθεια 🙈🫶🙈

Πριν χάσεις λοιπόν τις ελπίδες πάρε την απόφαση και διώξε τα εμπόδια που βρίσκονται στο δρόμο σου».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS