HOLLYWOOD NEWS

Γνωστός τραγουδιστής και ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στη μπανιέρα του

Lifenews

Σοκ στη μουσική βιομηχανία

Νεκρός στη μπανιέρα του βρέθηκε γνωστός ράπερ, βυθίζοντας σε πένθος όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο λόγος για τον 34χρονο Aaron Carter ο οποίος είχε γίνει διάσημος τη δεκαετία του '90, ακολουθώντας μία ξέφρενη πορεία μαζί με τους Backstreet Boys. Το 1997 μάλιστα, είχε ανοίξει την περιοδεία του διάσημου συγκροτήματος του οποίου μέλος ήταν ο αδελφός του Nick.

Τα δύο αδέλφια δεν είχαν πάντα καλές σχέσεις, ενώ στο παρελθόν είχαν διαπληκτιστεί δημοσίως με τον πρώτο να κατηγορεί τον αδελφό του ότι είχε προσπαθήσει να τον θέσει υπό κηδεμονία, κάτι ανάλογο με αυτό που είχε ζήσει η Britney Spears από τον πατέρα της.

Ο άτυχος καλλιτέχνης πέρα από το τραγούδι, έκανε και μια σημαντική πορεία στην τηλεόραση και το σινεμά, συμμετέχοντας σε περισσότερες από 20 σειρές και ταινίες.

Συγκεκριμένα το πρωί του Σαββάτου 5 Νοεμβρίου η Αστυνομία έλαβε κλήση στο 100 για έναν άνδρα που είχε πνιγεί στην μπανιέρα του χωρίς βέβαια κανείς να γνωρίζει ότι επρόκειτο για τον 34χρονο τραγουδιστή. Την κλήση είχε κάνει η οικιακή βοηθός που είχε μόλις εντοπίσει το πτώμα του στην μπανιέρα του σπιτιού του.

Οι πρώτες ενδείξεις αποκλείουν εγκληματική ενέργεια όμως όσοι τον γνώριζαν, ήξεραν επίσης πως η ζωή του υπήρξε ταραχώδης.

Σύμφωνα με το CNN καλλιτέχνης είχε παραδεχτεί δημόσια κατά το παρελθόν ότι είχε διαγνωστεί με «πολλαπλή διαταραχή προσωπικότητας, σχιζοφρένεια, οξύ άγχος και μανιακή κατάθλιψη».

Ο Aaron Carter είχε αποκτήσει ένα γιο μαζί με τη σύντροφο του, που σήμερα είναι 11 μηνών και δεν πρόλαβε να τον δει να μεγαλώνει.

READ MORE

LATEST NEWS