LIFESTYLE

Στο «The Voice» η Φαίη Σκορδά – Πρόταση με πολλά χρήματα από τον Acun Ilicali

Lifenews

Μάθε όλο το ρεπορτάζ

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται η παραγωγή του «Survivor – All Star» καθώς όπως έγινε γνωστό επιστρέφει με λίγες βδομάδες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το ριάλιτι επιβίωσης πρόκειται να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες νωρίτερα από το προκαθορισμένο. Αρχικά οι πληροφορίες έλεγαν πως το Survivor θα επέστρεφε μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων, πλάνο που όπως φαίνεται άλλαξε και θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Δεκεμβρίου.

Η εξέλιξη αυτή βεβαίως φέρνει αναστάτωση και στα υπόλοιπα προγράμματα του σταθμού καθώς το «The Voice» που έχει ξεκινήσει να προβάλλεται στον ΣΚΑΪ δεν θα έχει ολοκληρωθεί.

Κάπου εκεί υπάρχει και η ανάγκη για το ποιος θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος παρουσιάζει το μουσικό show και θα πρέπει να αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα αυτό έγινε και πέρσι, με τη Δούκισσα Νομικού να ανέλαβε χρέη παρουσιάστριας στα live του «The Voice».

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, στους διαδρόμους του σταθμού το όνομα που ακούγεται για φέτος είναι αυτό της Φαίης Σκόρδα. Η υποψηφιότητα της Φαίης συγκεντρώνει, σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες, τις περισσότερες πιθανότητες για να αντικαταστήσει τον Γιώργο Λιανό.

Μέσα στις επόμενες ημέρες πρόκειται να δεχτεί και επίσημη πρόταση από την ομάδα του Acun Ilicali, για να βρεθεί στα live του «The Voice» με πολλά… χρήματα.

READ MORE

LATEST NEWS