HOLLYWOOD NEWS

Jennifer Aniston: Κάνει μήνυση κατά του Brad Pitt - Zητά 100 εκατ. Δολάρια

Lifenews

Τι συνέβη;

Μήνυση προς τον πρώην σύντροφο της Brad Pitt πρόκειται να κάνει η Jennifer Aniston, ζητώντας του το ποσό των 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

Συγκεκριμένα η ισπανική εφημερίδα «Marca», αποκάλυψε την είδηση, αναλύοντας στο δημοσίευμά της το παρασκήνιο της μήνυσης.

Η δικαστική διαμάχη προέρχεται από μια εταιρεία παραγωγής που ξεκίνησε το ζευγάρι στις αρχές της δεκαετίας του 2000, με το όνομα Plan B. Δημιούργησαν την εταιρεία μαζί και τώρα ο Brad Pitt σχεδιάζει να την πουλήσει, αναφέρει το δημοσίευμα, προσθέτοντας ότι η Aniston αμφισβητεί το δικαίωμά του σε αυτά τα χρήματα και τον μηνύει για 100 εκατομμύρια δολάρια.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο δημοφιλής ηθοποιός βρίσκεται ήδη σε νομική διαμάχη με μια άλλη πρώην σύντροφό του, την Angelina Jolie.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η εταιρεία παραγωγής πέρασε στα χέρια του Brad Pitt όταν το ζευγάρι χώρισε, ωστόσο η Jennifer Aniston θεωρεί ότι δεν πήρε ποτέ τα εύσημα που βοήθησε στην ίδρυση της εταιρείας, ούτε και όλα τα χρήματα που της αναλογούν.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρεται πως άνθρωπος από το περιβάλλον της ηθοποιού αναφέρει πως: «Δεν είναι θέμα χρημάτων για την Jennifer, αλλά θέμα τιμής».

Οι επιτυχίες της εταιρείας περιλαμβάνουν ταινίες όπως «The Departed», «12 Years A Slave» και «Moonlight», οι οποίες κέρδισαν το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας.

READ MORE

LATEST NEWS