LIFESTYLE

Σοκάρει πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός: «Γνωστός σκηνοθέτης πήγε να με αγγίξει, τον κόλλησα στον τοίχο»

Lifenews

Όσα αποκάλυψε στη Μπέττυ Μαγγίρα

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή της Μπέττυ Μαγγίρα βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής, 4 Νοεμβρίου γνωστός Έλληνας ηθοποιός προχωρώντας σε αποκαλύψεις.

Ο λόγος για τον Μάριο Ιορδάνου ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τους φόβους που πάλεψε και ξεπέρασε στη ζωή του, το θέατρο και τον δύσκολο δρόμο που επέλεξε να ακολουθήσει.

Αρχικά ανέφερε: «Δε με νοιάζει η γνώμη των άλλων, γιατί όταν σε νοιάζει γίνεσαι σιγά-σιγά όμηρός τους. Η γνώμη που έχουν οι άλλοι για μένα είναι δικό τους πρόβλημα... Η ομορφιά φεύγει. Τι σημαίνει η ομορφιά; Οι ετικέτες είναι ταμπέλες. Είναι απείρως σημαντικότερο το τι πιστεύεις εσύ για σένα από το τι πιστεύουν οι άλλοι για σένα».

Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε ένα απίστευτο περιστατικό, όταν κάποιος πολύ γνωστός σκηνοθέτης προσπάθησε να τον παρενοχλήσει σεξουαλικά.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Δεν μου άρεσε το σύστημα. Δε μου άρεσαν κάποιοι σκηνοθέτες και κάποιοι συνάδελφοι. Ένας πάρα πολύ γνωστός σκηνοθέτης πήγε να με αγγίξει και τον κόλλησα στον τοίχο. Μετά με έβλεπε και τα έκανε επάνω του...

Μόλις κάτι συμβαίνει πρέπει να αντιδράς. Αυτοί οι άνθρωποι διψούν για εξουσία. Η εξουσία τους αποκαλύπτει. Αν είσαι τέρας, η εξουσία θα σε δείξει πιο πολύ τέρας».

Δες το απόσπασμα:

READ MORE

LATEST NEWS