PEOPLE

Διακαναλικό Debate: Ποιο κανάλι «ψήφισε» το τηλεοπτικό κοινό; Δες τα νούμερα τηλεθέασης

Κωνσταντίνος Ιάσωνος

Ποιο κανάλι ήταν ο μεγάλος νικητής;

Διακαναλικό μεν το χθεσινό debate με τη συμμετοχή τεσσάρων ιδιωτικών καναλιών, ένας όμως ήταν δε ο μεγάλος νικητής στις προτιμήσεις των τηλεθεατών.

OMEGA, ΣΙΓΜΑ, ANT1 και ALPHA Κύπρου, πάλεψαν με ισότιμους όρους για τη θέση στην τηλεόρασή μας, παρόλα αυτά κυρίαρχος στην τηλεθέαση του συνόλου του πληθυσμού ήταν ο ALPHA.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του debate, από τις 10:30 το βράδυ της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου, μέχρι και τις 1 τα ξημερώματα της Παρασκευής, στο σύνολο του πληθυσμού, ο ALPHA βρέθηκε στην κορυφή με 24.3%.

Ακολουθούν, το ΣΙΓΜΑ που έφτασε μέχρι και 19.2%, ANT1 με 14.6%, ενώ χαμένος της μάχης είναι το OMEGA με 12.2%, το οποίο μάλιστα φιλοξένησε και το χθεσινοβραδινό debate.

Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκε η τηλεθέαση και στα δυναμικά κοινά (18-54 ετών). Πρώτος ο ALPHA που έφτασε μέχρι και 25.4% ενώ ακολουθούν ΣΙΓΜΑ, που μείωσε την ψαλίδα με το πρώτο κανάλι, φτάνοντας μέχρι και 23%, ANT1 με 13.9%, και το OMEGA με 10,7%.

Αξίζει να σημειωθεί πως σχεδόν όλα τα κανάλια, πέτυχαν τα υψηλότερα τους ποσοστά τα μεσάνυχτα, προς το τέλος του debate.

READ MORE

LATEST NEWS