LIFESTYLE

Σφάζει με το γάντι ο Αρναούτογλου τον Μουτσινά: «Είναι μια κακή περίοδος τηλεοπτικά για εκείνον»

Lifenews

Όσα αποκάλυψε στη ραδιοφωνική του εκπομπή

Για τον Νίκο Μουτσινά μίλησε στη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Sfera, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με αφορμή κάποια δημοσιεύματα για το τηλεοπτικό μέλλον του πρώτου στον ΣΚΑΪ.

Ο παρουσιαστής του «The 2Night Show» έκανε κριτική στη στάση του πρώην συνεργάτη του, τονίζοντας μάλιστα πως είναι μία κακή περίοδος τηλεοπτικά για εκείνον.

Αρχικά ανέφερε: «Είναι μια κακή περίοδος τηλεοπτικά για τον Νίκο Μουτσινά, οπότε πρέπει να πάρει και τις αποφάσεις του. Από πέρυσι ξεκίνησε η ιστορία να μην πηγαίνει πάρα πολύ καλά, συνεχίστηκε φέτος, μπορεί να πρέπει να ανανεωθεί, μπορεί να πρέπει να κάνει κάποια άλλα πράγματα.

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε μια εκπομπή το μεσημέρι που έσκιζε. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, μπορεί ο ίδιος να κουράστηκε, μπορεί το ίδιο πράγμα να μην πηγαίνει, πρέπει να πάρεις μια απόφαση. Αυτό μπορεί να συμβαίνει γιατί, ο Νίκος είναι ταλαντούχος, να δει τι θα κάνει για να το ανανεώσει.

Δεν γίνεται όταν κάποιος είναι ταλαντούχος όπως ο Νίκος, όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά να σηκωνόμαστε να φεύγουμε. Αν έκανε 25% ή 30% τηλεθέαση θα ήθελε να φύγει;

Τον Νίκο αν τον θες στο δυναμικό σου πρέπει να καθίσεις κάτω και να τον χαλαρώσεις. Δηλαδή, δε γίνεται πάντα να φταίνε οι άλλοι. Πρέπει κάποια στιγμή να φταίμε κι εμείς. Εδώ χρειάζεται το κανάλι να είναι κοντά μου, να συμπαρασταθεί για να συνεχίσουμε παρακάτω. Δεν είναι η φυγή πάντα η λύση. Κάποια μέρα ο κύκλος είναι μικρός και κλείνει. Η ομάδα είναι πολύ καλή, να σκεφτούν καινούρια πράγματα, να σκεφτούν καινούρια ώρα».

Δες το απόσπασμα:

READ MORE

LATEST NEWS