LIFESTYLE

Τζούλιο Φιλίππο Ντ' Ερρίκο: Αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία με τον πατέρα του δύο μήνες πριν φύγει από τη ζωή

Lifenews

Συγκινεί η ανάρτηση του

Σε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram προχώρησε ο Τζούλιο Φιλίππο Ντ’ Ερρίκο, αφιερωμένη στον πατέρα του.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε την τελευταία φωτογραφία με τον πατέρα του από το μακρινό 1991, την ημέρα που η μητέρα του είχε γενέθλια. Ο πατέρας του δύο μήνες μετά έχασε τη ζωή του από λευχαιμία σε ηλικία 44 ετών.

Με αφορμή τα γενέθλια που θα γιόρταζε σήμερα, δημοσίευσε την τρυφερή φωτογραφία, γράφοντας στη λεζάντα: «Σήμερα τα γενέθλια του πατέρα μου που θα γινόταν 76. Αυτή είναι ίσως η τελευταία μας φωτογραφία στα γενέθλια της μαμάς μου 16/2/91 που έκλεινε τα 32 στο σπίτι μας στο Παρίσι. Δυόμιση μήνες μετά έφυγε από τη ζωή από Λευχαιμία στα 44 του.

Συνήθως δεν κάνω αναρτήσεις γι’ αυτόν θέλοντας να δείχνω μια πιο φωτεινή πλευρά μου (όπως σε αυτή την φωτογραφία) και να θάψω και εγώ αυτό το γεγονός που μας σημάδεψε για πάντα. Αλλά φέτος αποφάσισα να τον τιμήσω. Αμέτρητες φορές σκέφτηκα πως θα ήταν η ζωή μας μαζί του. Και οι 3 μας.

Από αυτόν πήρα πολλά. Όλα μου τα ταλέντα, το πρόσωπο, το κορμί, το ύψος, το υπέροχο ονοματεπώνυμο, την καλοσύνη, το χαμόγελο και αλλά που σίγουρα δεν τα γνωρίζω.
Όλοι μου λένε ιστορίες και για το πόσο καλός ήταν και εγώ στεναχωριέμαι τόσο πολύ που δεν τον θυμάμαι.

Ανυπομονώ να τα πούμε από κοντά κάποια στιγμή αν όντως υπάρχει ο παράδεισος…».

READ MORE

LATEST NEWS