LIFESTYLE

Ελένη Μενεγάκη – Φαίη Σκορδά: Συναντήθηκαν στη Ρώμη (Βίντεο)

Lifenews

Όσα αποκάλυψε στην εκπομπή της η Φαίη Σκορδά

Μίνι αποδράσεις στο εξωτερικό έκαναν πολλοί εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, όπως είδαμε μέσα από αναρτήσεις τους στα κοινωνικά τους δίκτυα.

Στη Ρώμη βρέθηκαν η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη, η Φαίη Σκορδά με τους γιους της, αλλά και η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο, όπου δημοσίευσαν τρυφερά στιγμιότυπα από την παραμονή τους στην πρωτεύουσα της Ιταλίας.

Η Φαίη Σκορδά ωστόσο επέστρεψε ανανεωμένη το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή της και αποκάλυψε τη συνάντηση που είχε στην Ρώμη με την Ελένη Μενεγάκη.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είχε πάρα πολύ κόσμο στην Ιταλία. Έψαχνα μια βδομάδα πριν να βρω Έλληνα ή Ελληνίδα ξεναγό για να δούμε κάποια μνημεία και να μας μιλήσουν για αυτά και δεν βρήκα ποτέ. Συνάντησα και εγώ κόσμο! Συνάντησα την Ελένη μαζί με τον Μάκη και τις δύο κόρες. Πήγα και της μίλησα, πολύ γλυκιά και όμορφη.

Να της πούμε και χρόνια πολλά, είχε γενέθλια και τα γιόρτασε στην Ρώμη. Έχει κάτι στο βλέμμα της αυτή η γυναίκα που σε μαγνητίζει. Ήθελα να κάτσω να της μιλήσω. Εκείνη μου έλεγε για τη δουλειά, και εγώ ήθελα να της πω για τα προσωπικά. Πολύ ήσυχη η ενέργειά τους ως οικογένεια».

Μάλιστα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι συνάντησε τον Βασίλη Μπισμπίκη στα στενά της πόλης αλλά όχι τη Δέσποινα Βανδή.

Δες το απόσπασμα:

READ MORE

LATEST NEWS