HOLLYWOOD NEWS

H Bella Hadid χορεύει συρτάκι με φίλους της στο Κατάρ και εντυπωσίαζει - Βίντεο

Lifenews

Δείτε το viral βίντεο στο Tik Tok

Viral έχει γίνει μέσα σε μερικές ώρες σε Instagram και Tik Tok ο ξέφρενος χορός της Bella Hadid που «το ζει» αλα Ελληνικά. Πιο συγκεκριμένα, το διάσημο 26χρονο top model βρέθηκε στο Κατάρ για λογαριασμό της επίδειξης μόδας της Naomi Campbell.

Πρόκειται για ένα show μόδας υψηλής ραπτικής και τέχνης που πραγματοποιήθηκε στην Ντόχα του Κατάρ για φιλανθρωπικό σκοπό, με την Bella Hadid να δείχνει εντυπωσιακή μέσα στη μαύρη δημιουργία που κλήθηκε να αναδείξει στην πασαρέλα, την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου.

Στο πλευρό της και ο σύντροφός της, ο 34χρονος Marc Kalman, αλλά και ο 73χρονος πατέρας της Mohamed Hadid.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε στο Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης σε συνεργασία με τον οίκο Sotheby's για την αναγνώριση και επιβράβευση νέων δημιουργικών και επιχειρηματικών ταλέντων από αναπτυσσόμενες περιοχές, με έμφαση στην Αφρική και άλλες αναπτυσσόμενες κοινότητες σε όλο τον κόσμο.

Μαζί με δουλειά φυσικά φρόντισε να συνδυάσει και διασκέδαση, στο πλαίσιο της οποίας χόρεψε και τον viral χορό που προαναφέραμε. Πιο συγκεκριμένα και όπως είδαμε στον λογαριασμό του γνωστού κατασκευαστή, Hassan Morshedy στο Instagram, η Bella Hadid δοκίμασε τις δυνατότητές της στο μυθικό συρτάκι του Μίκη Θεοδωράκη, Ζορμπά, και μάλιστα τα πήγε πολύ καλά αν λάβουμε υπόψιν ότι ήταν η πρώτη της φορά. Στη συνέχεια, την είδαμε να αφήνεται στη μελωδία του «Εφτά τραγούδια θα σου πω» του Μάνου Χατζιδάκι, με τη φωνή της Ελεωνόρας Ζουγανέλη.

Με midi jean φούστα λευκό πουκάμισο και κοστούμι και girly hair look με τα μαλλιά της πιασμένα σε δύο πλεξούδες, φάνηκε να το απολαμβάνει μιας και δεν σταμάτησε να χαμογελά.

Δείτε το βίντεο εδώ.

Πηγή: queen.gr

READ MORE

LATEST NEWS