HOLLYWOOD NEWS

Ζεράρ Πικέ: Σε κακή ψυχολογία η Κλάρα Κία μετά το νέο τραγούδι της Σακίρα

Lifenews

«Από τότε που έμπλεξε με τον Πικέ, το μέρος έχει χάσει πολλά»

Ο Ζεράρ Πικέ και η Κλάρα Κία φαίνεται να αντιμετωπίζουν τριγμούς στη σχέση τους, τον τελευταίο καιρό. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Μarca, το νεαρό μοντέλο επηρεάζεται έντονα από τις σχέσεις του ποδοσφαιριστή με την πρώην αγαπημένη του Σακίρα. Μάλιστα το νέο τραγούδι της δημοφιλούς τραγουδίστριας, με τίτλο «Μonotonia» έκανε την κατάσταση ακομα πιο δύσκολη.

Τι συμβαίνει στο ζευγάρι

Ο Ισπανός παπαράτσι Τζόρντι Μάρτιν που παρακολουθεί από κοντά τις σχέσεις του Πικέ δήλωσε: «Μου λένε ότι η Κλάρα δεν πηγαίνει πλέον ούτε για δουλειά στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, αλλά δουλεύει από το σπίτι, δεν έχει αρκετές δυνάμεις».

Η Κλάρα Κία φαίνεται να επηρεάζεται τόσο από το τραγούδι της Σακίρα, το οποίο ήδη συγκεντρώνει πάνω από 56 εκατομμμύρια προβολές, και ειδικά στους στίχους του κομματιού, υπάρχει υπαινιγμός στον πολύκροτο χωρισμό του διάσημου ζευγαριού.

Οι επίμαχοι στίχοι

«Διπρόσωπος που δεν αντέχω, εγώ που έβαλα τα χέρια μου στη φωτιά για σένα» ακούγεται να λέει στο κομμάτι η Σακίρα και πολλοί αντιλήφθηκαν πως ο Πικέ είναι αυτός, για τον οποίο μιλάει.

Όπως σημείωνε δημοσίευμα της Marca, το ζευγάρι υφίσταται μια γενική απόρριψη από όλο τον κόσμο.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, το μπαρ όπου εργαζόταν ως σερβιτόρα, έχει χάσει αρκετούς πελάτες και έχει λάβει πολλές αρνητικές κριτικές από τότε που δημοσιοποιήθηκε η σχέση της με τον Πικέ. «Από τότε που έμπλεξε με τον Ζεράρ Πικέ, το μέρος έχει χάσει πολλά. Ελπίζω να πάει να ζήσει στην Ανδόρα»  ανέφερε κάποιος σε μια από τις κριτικές της Google.

ΠΗΓΗ: In.gr

READ MORE

LATEST NEWS