LIFESTYLE

Ελένη Μενεγάκη: Γιορτάζει τα γενέθλιά της - Το δώρο από τον Μάκη Παντζόπουλο - Φωτογραφία

Lifenews

Πόσα κλείνει σήμερα

Τα γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα η Ελένη Μενεγάκη. Η δημοφιλής παρουσιάστρια κλείνει σήμερα τα 53 της χρόνια και φίλοι και γνωστοί έσπευσαν να της ευχηθούν.

Από το πρωί κιόλας, η Ελένη Μενεγάκη δέχτηκε το πρώτο δώρα, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στην Ιταλία και το μοιράστηκε με το κοινό της στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο, στο οποίο φαίνεται ξαπλωμένη στο κρεβάτι και αγουροξυπνημένη, κρατώντας στην αγκαλιά της μια τεράστια ανθοδέσμη με τριαντάφυλλα.

Όπως μαρτυρά η λεζάντα της δημοσίευσής της και τα αρχικά «Μ.Π» που έχει γράψει, την ανθοδέσμη έχει στείλει ο αγαπημένος της, Μάκης Παντζόπουλος.

Η Ελένη Μενεγάκη συνόδευσε τη φωτογραφία της με την εξής λεζάντα: «… όταν ξυπνάς την ημέρα των γενεθλίων σου με μια αγκαλιά λουλούδια ! ❤️ Μ.Π».

Δείτε τη φωτογραφία

Οι τρεις γάμοι, τα τέσσερα παιδιά και το love story με τον Μάκη

Η Ελένη έχει κάνει τρεις γάμους. Ο πρώτος έγινε το 1989, με τον επιχειρηματία Σταύρο Γαρδέρη. Η παρουσιάστρια σε νεαρή ηλικία είχε παντρευτεί τον γοητευτικό επιχειρηματία. Την περίοδο εκείνη η ωραία Ελένη έκανε τα πρώτα της βήματα στη μικρή οθόνη, ενώ εκείνος διατηρούσε κατάστημα νυφικών. Ο έρωτάς τους κεραυνοβόλος που τους οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας αλλά ένα χρόνο αργότερα χώρισαν.

Η Ελένη Μενεγάκη παντρεύτηκε το 2001 τον Γιάννη Λάτσιο. Αυτός ήταν ο δεύτερος γάμος της.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 23 Απριλίου το 2001 με κουμπάρους, τον Ανδρέα Φουστάνο και την Νατάσα Θεοδωρίδου, και φυσικά μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού.

Ένα χρόνο μετά τον γάμο του ζευγαριού ήρθε το πρώτο παιδί! Ο Άγγελος Λάτσιος γεννήθηκε στις 30 Νοεμβρίου 2002 και τότε η Ελένη έκανε τον Πρωινό Καφέ στον ΑΝΤ1! Από την πρώτη στιγμή η παρουσιάστρια μιλούσε για τον γιο της δημόσια με τρυφερά λόγια και φορούσε συνέχεια μία αλυσίδα με το όνομα "Άγγελος"! Τώρα ο γιος της είναι 19 χρονών και όπως έχουμε δει είναι φτυστός ο μπαμπάς του!

Το 2005 η Ελένη Μενεγάκη είχε αλλάξει τηλεοπτική στέγη, είχε μετακομίσει στον Alpha. Την ίδια περίοδο ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της, τη Λάουρα. Τόσο στην προηγούμενη όσο και σε αυτήν η Ελένη πήγαινε συνεχώς στην κουζίνα της εκπομπής και "τσιμπολογούσε". Μέσα στους δύο πρώτους μήνες αφ' ότου γέννησε κατάφερε να χάσει 15 κιλά.

Τρία χρόνια μετά, το 2008, ήρθε στον κόσμο η Βαλέρια. Η εγκυμοσύνη της κύλησε ομαλά και όπως στις προηγούμενες η Ελένη μέχρι και λίγες μέρες πριν γεννήσει βρισκόταν στο πλατό της εκπομπής της.

Όσοι έχουν δει τη Βαλέρια λένε ότι μοιάζει πολύ στην παρουσιάστρια. Η Βαλέρια δεν μοιάζει μόνο εμφανισιακά με την Ελένη, αλλά όπως έχει δηλώσει και η ίδια, μαμά και κόρη μοιάζουν και στον χαρακτήρα.

Η Ελένη πήρε διαζύγιο από τον Γιάννη Λάτσιο στις αρχές του 2010 και εκείνο το καλοκαίρι γνώρισε τον Μάκη Παντζόπουλο στα Άχλα της Άνδρου.

Όλα ξεκίνησαν λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της Ελένης από τον Γιάννη Λάτσιο, το καλοκαίρι του 2010. Εκείνο το καλοκαίρι, οι καλοί της φίλοι και κουμπάροι Τζένη Μπαλατσινού και Πέτρος Κωστόπουλος (ήταν ακόμα παντρεμένοι) της πρότειναν να γνωρίσει έναν επίγειο παράδεισο και εκείνη τούς ακολούθησε. Ήταν τα Άχλα της Άνδρου όπου και έμελλε να γνωρίσει τον άντρα της ζωής της, τον Μάκη Παντζόπουλο, ο οποίος ήδη δραστηριοποιούταν επιχειρηματικά στην περιοχή με ένα πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα, ονόματι Όναρ.

Στις αρχές του 2011 η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος άρχισαν να κάνουν τις πρώτες κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους. Από τότε είναι μαζί και σε κάθε εμφάνισή τους είναι εμφανές το πόσο ερωτευμένοι είναι.

Ο έρωτάς τους έχει σφραγιστεί με τα δεσμά του γάμου πριν από περίπου επτά χρόνια. Ένας γάμος που κανείς δεν έμαθε ποτέ και που δεν έχει διαρρεύσει καμία φωτογραφία από το μυστήριο. Έχουν ακουστεί, βέβαια, πολλά σενάρια, όπως ότι παντρεύτηκαν σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό στην Άνδρο παρουσία μόνο πολύ στενών συγγενών.

Η Ελένη και ο Μάκης επισφράγισαν την αγάπη τους με τον ερχομό της κόρης τους Μαρίνας, την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015, στις 21:50.

Ποιος θα ξεχάσει τη μπλούζα την οποία φορούσε ο Παντζόπουλος κατά την έξοδο του ζευγαριού από το μαιευτήριο με το statement quote: «Real men changing diapers», δηλαδή: Οι πραγματικοί άντρες αλλάζουν πάνες.

Η μικρή Μαρίνα μεγαλώνει και μοιάζει πολύ στην Ελένη και δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες της μικρής στο instagram.

Πηγές: protothema.gr/gossip-tv.gr

 

READ MORE

LATEST NEWS