LIFESTYLE

Κατερίνα Καινούργιου: Μίλησε για τον πατέρας της που είναι σε αναπηρικό αμαξίδιο – «Είναι ο ήρωάς μου»

Lifenews

Συγκινεί η αποκάλυψη της

Σε μια συγκινητική αποκάλυψη προχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της, με αφορμή τον καλεσμένο που είχε στο πλατό του «Super Κατερίνα».

Συγκεκριμένα στην εκπομπή βρέθηκε καλεσμένος ο Παραολυμπιονίκης και διαγωνιζόμενος του «J2US» Πάνος Τριανταφύλλου, ο οποίος βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε.

Η παρουσιάστρια με αφορμή με όσα άκουσα, μίλησε για τον πατέρα της Δημήτρη, που βρίσκεται σε παρόμοια θέση εδώ και πολλά χρόνια.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Δεν μιλάω συχνά γι’ αυτό. Ο μπαμπάς μου είναι πολλά χρόνια σε αναπηρικό αμαξίδιο. Και ο μπαμπάς μου είχε τραυτματιστεί σε τροχαίο. Εκείνος δεν θέλει να μιλάω γι’ αυτό. Ήμουν 6 χρόνων όταν έγινε αυτό. Ο μπαμπάς μου είναι ο πιο ωραίος και δυνατός άνδρας που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Με συγκινεί η αυτοπεποίθηση που έχει αυτός ο άνθρωπος. Πώς μας έκανε να νιώθουμε σαν να μην συμβαίνει τίποτα διαφορετικό και πώς μας έχει μεγαλώσει.

Με το που σε είδα, επειδή έχεις τα ίδια μάτια με τον μπαμπά μου είπα “βλέπω έναν άνδρα σαν τον μπαμπά μου”. Ο πατέρας μου είναι 63 χρόνων, είναι ένας κούκλος και λέω πως μέσα σε αυτήν την ατυχία του, είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε ένα σπουδαίο άνθρωπο».

READ MORE

LATEST NEWS