LIFESTYLE

Ρούλα Ρέβη: «Σκέφτομαι να βρω ένα ωραίο σχολείο να τελειώσω τις δύο τάξεις που άφησα»

Έλενα Τσιακούπη

«Από τότε που πήγαινα σχολείο, αντιδρούσα, αντιδρώ και πάντα θα αντιδρώ σε κακοποιητικές συμπεριφορές», λέει η Ρούλα Ρέβη.

Η Ρούλα Ρέβη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο, όπου μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει υποστεί, αλλά και το μπούλινγκ.

«Παλιότερα είχα το άγχος να προλάβω δουλειά και οικογένεια, τώρα έχω τον έλεγχο, δηλαδή λέω αν δεν βγαίνει κάτι, αυτό θα το κάνω αργότερα. Το άγχος μεγαλώνοντας δεν λειτουργεί δημιουργικά, μπορεί να σε μπλοκάρει», είπε αρχικά η Ρούλα Ρέβη.

Η Ρούλα Ρέβη είπε στη συνέχεια: «Έχω πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στην εφηβεία, αλλά και αργότερα σαν επαγγελματίας από εργοδότες. Από τότε που πήγαινα σχολείο, αντιδρούσα, αντιδρώ και πάντα θα αντιδρώ σε κακοποιητικές συμπεριφορές».

Η Ρούλα Ρέβη ανέφερε επίσης: «Δεν θα ήθελα να ξανακάτσω στη σχολική αίθουσα που ήμουν την τελευταία φορά. Δεν ένιωθα καλά και έφυγα. Έφαγα μπούλινγκ από το ίδιο το περιβάλλον του σχολείου. Σκέφτομαι να βρω ένα ωραίο σχολείο να τελειώσω τις δύο τάξεις που άφησα γιατί θέλω να το πω στα παιδιά μου».

Πηγη: zappit.gr

READ MORE

LATEST NEWS