LIFESTYLE

Θέμης Αδαμαντίδης – Βαρβάρα Κίρκη: Το βίντεο με τη νέα κοινή τους εμφάνιση μετά τη δικαστική τους διαμάχη

Έλενα Τσιακούπη

Το ζευγάρι είναι μαζί και έχει αφήσει πίσω του τη μήνυση της Βαρβάρας Κίρκη για ξυλοδαρμό από τον τραγουδιστή

Οριστικό φαίνεται να είναι το τέλος της δικαστικής διαμάχης ανάμεσα στον Θέμη Αδαμαντίδη και τη σύντροφό του, Βαρβάρα Κίρκη.

Το ζευγάρι που πριν λίγο καιρό έλυνε τις διαφορές του μέσω δικηγόρων, μετά από μήνυση της Βαρβάρας Κίρκη εναντίον του τραγουδιστή για κακοποίηση, έχει αφήσει πίσω του όλα όσα συνέβησαν και είναι μαζί.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «OPEN Weekend» το βράδυ του Σαββάτου 22/10 βρέθηκαν στα παρασκήνια του J2US.

Υπενθυμίζεται, ότι πριν από λίγο καιρό η μητέρα του Θέμη Αδαμαντίδη έφυγε από τη ζωή και η δίκη αναβλήθηκε. Μάλιστα, η Βαρβάρα Κίρκη έδειξε πόσο καλή σχέση είχε με τη μητέρα του τραγουδιστή, μέσα από ανάρτηση με την οποία την αποχαιρετούσε.

 

Στο Instagram story που ανάρτησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, η Βαρβάρα Κίρκη ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία και έγραψε:

«Είσαι η πιο γλυκιά γυναίκα, μάνα, γιαγιά, πεθερά!!! Άνοιξες την αγκαλιά σου, με ξεχώρισες γιατί είδες ευτυχισμένο το παιδί σου κοντά μου!! Ότι υποσχεθήκαμε οι 3 μας θα γίνει πράξη σύντομα... Δεν θα σε ξεχάσω!! Ήμουν μοναδική για σένα αλλά να ξέρεις και για μένα ήσουν!! Σε αγαπώ πολύ πολύ!!».
Η μητέρα του λαϊκού τραγουδιστή έφυγε από τη ζωή εν μέσω της δικαστικής διαμάχης του με τη σύντροφό του, Βαρβάρα Κίρκη, η οποία τον κατηγόρησε το καλοκαίρι για ξυλοδαρμό.

Πηγή: protothema.gr

READ MORE

LATEST NEWS