LIFESTYLE

Love Island: Ένταση ανάμεσα σε Χριστίνα και Αλέξανδρο - «Εκτίθεσαι και εκθέτεις και μένα»

Έλενα Τσιακούπη

Σε έντονη αντιπαράθεση ήρθαν η Χριστίνα και ο Αλέξανδρος στο επεισόδιο του «Love Island» που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 22 Οκτωβρίου. Αφορμή στάθηκε η πιο ευαίσθητη στιγμή που είχε ο Παναγιώτης και η παίκτρια του ριάλιτι έσπευσε να τον πάρει αγκαλιά.

«Για το τι θα κάνει ο Παναγιώτης, ποια θα επιλέξει πως θα το κάνει δεν θα παίρνεις τέτοια θέση για μένα. Δεν πρέπει να παίρνεις, αν και δεν θα σου πω εγώ τι θα κάνεις, για να φτάνεις στα όρια σου, να εκτίθεσαι και με αυτό τον τρόπο να εκθέτεις και μένα. Ούτε γω δέχομαι να είμαστε στο παιχνίδι και να πάω να αγκαλιάσω τον Παναγιώτη, γιατί ένιωσα ότι ήταν σε μια αδύναμη στιγμή και εσύ να το παίρνεις έτσι. Αυτή είμαι και αν νιώσω ότι αδικείται θα πράξω όπως μου βγαινει» επισήμανε, μέσα σε όλα, η Χριστίνα για να συμπληρώσει στη συνέχεια στην κάμερα του Love Island:

«Πρέπει να με καταλάβει και να αλλάξει τροπάριο γιατί δεν θα μου βγει και μένα αυτό στην πορεία ούτε και θα μπορώ να είμαι συνέχεια από πίσω του».

«Σπάζομαι πολύ γιατί δεν μπορώ να κυνηγάω έναν Αλέξανδρο ούτε ένας Αλέξανδρος να είναι από πίσω μου για να προλαβαίνει κάθε μου κίνηση. Μην τυχόν παρεξηγηθούμε, μην τυχόν μου μιλήσουν, μην τυχόν… Όχι δεν βγαίνει έτσι» πρόσθεσε ακόμα η διαγωνιζόμενη.

Πηγή: zappit.gr

READ MORE

LATEST NEWS