LIFESTYLE

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Οι «εφιαλτικές» σεζόν στο GNTM και το μπούλινγκ

Lifenews

Όσα αποκάλυψε

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε εκπομπή ενός podcast, αναφερόμενη για πρώτη φορά στο άγνωστο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε αλλά και τις συνθήκες στο GNTM, όπου συμμετείχε για 2 σεζόν στην κριτική επιτροπή.

Η παρουσιάστρια του «Love Island» μίλησε στο «Outsiders» για την επιστροφή της από τη Νέα Υόρκη στην Ελλάδα αποκαλύπτοντας πως βίωνε μπούλινγκ και «ζούσε έναν εφιάλτη» στον χώρο εργασίας της.

Ακόμα, ανέφερε πως έχασε τη δουλειά της στο ριάλιτι μοντέλων λέγοντας πως δεν μπορεί να φανερώσει ακόμα τους λόγους, ενώ σχολίασε και όσα γράφονται κατά καιρούς για τα κιλά της μέχρι και σήμερα στα social media.

«Μεγάλωνα ηλικιακά και ήμουν στη Νέα Υόρκη που ή θα τα κατάφερνα στο μόντελιγνκ ή όχι, δεν υπήρχε κάτι ενδιάμεσο. Ξεκίνησα να έχω άγχος λόγω αυτού, δε συνέβη κάτι άλλο απλά ήταν στο μυαλό μου. Αρρώστησα περισσότερο στην Ελλάδα. ήταν δύσκολο για μένα να καταλάβω τη δουλειά γιατί την έκανα για πρώτη φορά και προσπαθούσα να την κάνω όσο καλύτερα μπορούσα. Μετά βίωσα μπούλινγκ στη δουλειά.

Πάλευα, αρρώσταινα όλο και πιο πολύ και μετά είχα μια εγχείρηση. Κανείς δε το ξέρει αυτό. Στη δεύτερη σεζόν του GNTM ήμουν πολύ άσχημα. Έκανα εγχειρήσεις και έπαιρνα φάρμακα. Αν με ήξερε κάποιος καταλάβαινε ότι ήμουν άρρωστη. Το βάρος μου άλλαζε. Τη μια έπαιρνα βάρος και την άλλη έχανα από τα φάρμακα. Η πρώτη και η δεύτερη σεζόν του GNTM ήταν εφιάλτης αλλά εγώ προσποιούμουν τη χαρούμενη.

Τελειώσαμε τη δεύτερη σεζόν και εγώ έμεινα εκτός του σόου για λόγους που δε μπορώ να πω και μετά ήρθε η πανδημία. Τα κιλά μου επέστρεψαν στο κανονικό τους και εγώ δεν ξανά ένιωσα άγχος γιατί έβαλα σε προτεραιότητα τον εαυτό μου. Τα κιλά μου ήταν τεράστιο θέμα στην Ελλάδα, υπήρχαν σχόλια στα social media όπως ότι έχασα κιλά και είμαι άρρωστη. Δεν είμαι άρρωστη, ήμουν όμως. Τώρα είμαι ξανά υγιής και δε νιώθω άγχος…. Να είστε ευγενικοί γιατί ήμουν στην άλλη πλευρά και πέρασα δύσκολα» είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Πηγή: protothema.gr

READ MORE

LATEST NEWS