LIFESTYLE

Asia Express: Η είσοδος των δυο νέων παικτών και ο τραυματισμός του Μαυρίδη - Δείτε βίντεο

Lifenews

Αυτή την εβδομάδα, το ταξίδι στα χνάρια του δράκου συνεχίζεται στο Λάος για το Asia Express. Στο ταξιδιωτικό ριάλιτι του Star μπήκαν και δυο νέοι παίκτες. Ο λόγος για τον Γιάννη Αϊβάζη και τον Λευτέρη Δημητρόπουλο.

Οι περισσότεροι από τους συμπαίκτες τους υποδέχτηκαν τους δυο ηθοποιούς με χαμόγελα και χειροκροτήματα. Υπήρξαν όμως και κάποιοι που δεν έδειξαν και ιδιαίτερη χαρά με τη νέα άφιξη διδύμου και αυτό το αντιλήφθηκαν αμέσως οι δύο παίκτες.

«Το να λες "καλησπέρα" και να μη σου μιλάνε είναι χαζό. Είναι τραγικό και λίγο και δεν κολλάμε εμείς σε αυτό» είπαν φανερά ενοχλημένοι στην κάμερα του παιχνιδιού Γιάννης και Λευτέρης.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής συνέβη και ένα απρόοπτο που αναστάτωσε την παραγωγή αλλά και τους υπόλοιπους παίκτες. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μαυρίδης έπεσε λίγο μετά το πρωινό ξύπνημα και χτύπησε στη μέση.

Ο παίκτης με το ζόρι περπατούσε και δεν μπορούσε να ηρεμήσει. Αν κι αρχικά οι γιατροί εντόπισαν μόνο κάποιες εκδορές στην πλάτη του, τελικά αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να εκτιμηθεί η κατάστασή του εκτενέστερα.

Οι γιατροί του έδεσαν το χέρι και τη μέση κι έτσι ο Γιώργος Μαυρίδης δεν θα μπορέσει να λάβει μέρος στο επόμενο race του Asia Express.Στο μεταξύ για τρίτη συνεχόμενη φορά τη δοκιμασία αλλά και την ασυλία κατάφεραν να κερδίσουν ο Νάσος και ο Παύλος Γαλακτερός, οι οποίοι θα κάνουν τουρισμό στο Λάος, όσο οι υπόλοιποι θα συνεχίζουν τις δοκιμασίες. Πατέρας και γιος δεν περίμεναν πως θα βγουν πρώτοι και ενθουσιάστηκαν με την ανακοίνωση του Πέτρου Πολυχρονίδη.

Δεύτεροι τερμάτισαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τον Fipster. Αμέσως επόμενες ήταν Κλόντια και η Θεοδώρα Ρασέλ, στην τέταρτη θέση έφτασαν οι νέοι παίκτες Γιάννης Αϊβάζης και Λευτέρης Δημηρόπουλος, ενώ τελευταίες τερμάτισαν οι Βιβή και Kat Kat, οι οποίες θα πρέπει στην επόμενη δοκιμασία να βρουν τρια παραδοσιακά κωνικά ψάθινα καπέλα.

Πηγή: protothema.gr

READ MORE

LATEST NEWS