LIFESTYLE

Γιώργος Θεοφάνους: Κατήγγειλε καθηγητή για παρενόχληση στο εργαστήρι του στη Λευκωσία (Βίντεο)

Lifenews

«Πείραζε τα παιδιά… Είναι μέσα στη φυλακή»

Καλεσμένος στη Φαίη Σκορδά βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής, 21 Οκτωβρίου ο Γιώργος Θεοφάνους, όπου μίλησε για τη μουσική εκπομπή που παρουσιάζει, το έργο του στο «Hope for Children», για την επικαιρότητα με τον βιασμό της 12χρονης, ενώ έπαιξε και στο πιάνο μερικές από τις επιτυχίες του.

Ο δημοφιλής Κύπριος συνθέτης και στιχουργός στη συνέντευξη μάλιστα αποκάλυψε ένα περιστατικό με καθηγητή που παρενόχλησε μαθητές τους στο μουσικό εργαστήρι που έχει στη Λευκωσία.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, τον κατήγγειλαν οι μαθητές του με αποτέλεσμα να το αναφέρει στις αρμόδιες υπηρεσίες και ο εν λόγω κύριος, να βρίσκεται σήμερα στη φυλακή.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Στείλτε τα παιδιά σας στον αθλητισμό, στις μουσικές, σε πράγματα που δεν έχουν ενδιαφέρον, να φύγουν από αυτά τα κυκλώματα. Και στον αθλητισμό βλέπουμε τέτοια περιστατικά βέβαια και εγώ πέτυχα δάσκαλο, ο οποίος ήρθε να πάρει δουλειά στο εργαστήρι και ανακάλυψα ότι πείραζε τα παιδιά. Δηλαδή, αν είναι δυνατόν! Τον κατήγγειλα στη Λευκωσία και είναι μέσα τώρα αυτός ο τύπος, αλλά δεν το έμαθε κανένας. Δεν το έκανα βούκινο. Μου το κατήγγειλαν είπαν τα παιδιά. Πρέπει τα παιδιά να μιλάνε.

Οι γονείς πρέπει να το λέμε στα παιδιά μας. “Μίλα μου αγάπη μου, αν σου έρθει ένα περίεργο μήνυμα”. Έχεις δει στο Tik Tok τι γίνεται; Έχεις δει τον κόσμο που ξεγυμνώνεται; Θέλει ένα όριο αυτό από εμάς. Και καταλήγουμε στους τράπερς και τα τραγούδια, μιλάμε για ναρκωτικά και για πορνεία. Αν είναι δυνατόν».

Δες το απόσπασμα στο 07:40

READ MORE

LATEST NEWS