LIFESTYLE

Δέσποινα Ολυμπίου: Έσβησε τούρτα για τα 47α γενέθλια της με τον γιο της να της τραγουδά (Φωτο)

Lifenews

Δες το τρυφερό στιγμιότυπο

Τα γενέθλια της γιόρτασε πριν από μερικές ημέρες η Δέσποινα Ολυμπίου, όπου έσβησε τα 47 κεράκια στην τούρτα γενεθλίων της.

Η Κύπρια τραγουδίστρια μάλιστα δημοσίευσε ένα τρυφερό στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου βλέπουμε τον 5χρονο γιο της, Χρήστο, να κρατά μια σοκολατένια τούρτα, τραγουδώντας στη μαμά του το «Happy Birthday».

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά: «Τι ευλογία να σου τραγουδάει το παιδάκι σου «χρόνια πολλά» ! Αυτό κ αν είναι δώρο !!! Η κάθε μέρα που διανύουμε είναι σημαντική γιατί είναι το παρόν μας , το πολυτιμότερο, η ζωή η ίδια. Να θυμόμαστε να κάνουμε μικρά διαλείμματα, να γεμίζουμε τις μπαταρίες με στιγμές χαράς,που βρίσκονται σε πολύ απλά πράγματα. Συνειδητοποιήστε τι είμαστε μέσα στο χρόνο , στο σύμπαν κ τι θέλετε να να καταφέρετε πριν φύγετε οριστικά για κάπου αλλού. Εγω ξέρω τι θέλω κ είμαι τυχερή που το κατάλαβα νωρίς. Σήμερα θα γιορτάσω τραγουδώντας για το @hopeforchildrencrcpolicycenter και τους ευχαριστώ που μου κάνουν την τιμή να βρίσκομαι ανάμεσα σε ευαισθητοποιημένα άτομα που χωρίς την προσφορά τους ,χρηματική ή εθελοντική , αυτός ο πολλές φορές άρρωστος κ σκληρός κόσμος δε θα έβρισκε αντίσταση. Εύχομαι να υπερισχύσει το καλό και να αφανιστούν αυτοί που κακοποιούν με οποιοδήποτε τρόπο τις αθώες ψυχούλες, τα παιδιά, τα παιδιά όλων. Η μουσική πάντα απαλύνει τον πόνο , επικοινωνεί το συναίσθημα ,ημερεύει το πιο άγριο θηρίο, γιατί η τέχνη σε λυτρώνει»

READ MORE

LATEST NEWS