LIFESTYLE

Χαμός στο GNTM 5 – Δύο οικειοθελείς αποχωρήσεις σε μια ημέρα (Βίντεο)

Lifenews

Άφωνοι οι πάντες

Γεμάτο ανατροπές ήταν το επεισόδιο της Δευτέρας, 17 Οκτωβρίου για το GNTM 5, καθώς από την αρχή της βραδιάς ανακοινώθηκε η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση, αυτή της Εβελίνας.

Οι κοπέλες αφού πέρασαν χαλαρές στιγμές στο σπίτι, κλήθηκαν να φωτογραφηθούν φορώντας βραδινές δημιουργίες και παίζοντας τένις. Μια δύσκολη και απαιτητική δοκιμασία, που δυσκόλεψε τις κοπέλες, ενώ δεν έλειψαν τα παράπονα και τα κλάματα.

Τα κορίτσια δυσκολεύτηκαν αρκετά να ανταποκριθούν στο ζητούμενο και να συνδυάσουν την αθλητική κίνηση και την αύρα της υψηλής ραπτικής με εφευρετικότητα και χάρη.

Το γεγονός πως δεν κατάφεραν να αντιληφθούν το τι συμβαίνει γύρω τους, συνετέλεσε ώστε η κριτική να είναι πολύ αυστηρή σε σχέση με το τελικό αποτέλεσμα που έφτασε στο πλατό. Ο πρώτος guest judge της σεζόν, ο σχεδιαστής Χρήστος Πετρίδης του οίκου Φαλιάκου, κατέλαβε την τέταρτη θέση δίπλα στους κριτές του GNTM 5, Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου, Γιώργο Καράβα.

Στο τέλος της βραδιάς υπήρξε ακόμα μία οικειοθελής αποχώρηση, αφού η Έφη Μπαντή ανακοίνωσε ότι θα φύγει για προσωπικούς λόγους, δίχως να περιμένει την ετυμηγορία της κριτικής επιτροπής.

Η εξέλιξη αυτή «έσωσε» τις υπόλοιπες που δεν υπήρχε άλλη αποχώρηση, καθώς από τα λεγόμενα της Βίκυς Καγιά, ήταν άλλο το μοντέλο που θα αποχωρούσε.

Δες το απόσπασμα:

READ MORE

LATEST NEWS