HOLLYWOOD NEWS

Δεκαπέντε διάσημες του Hollywood έχουν αποκαλύψει δημόσια τη σεξουαλικότητά τους - Δείτε ποιες

Lifenews

Η Ραταϊκόφσκι δεν είναι η μόνη bisexual

Πολλά ερωτηματικά έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες η αινιγματική ανάρτηση που έκανε η Έμιλι Ραταϊκόφσκι και το υπονοούμενο που άφησε για τη σεξουαλικότητά της.

Το 31χρονο μοντέλο είχε αναδημοσιεύσει ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, στο οποίο μια γυναίκα ρωτάει μια άλλη: «Είσαι bisexual, έχεις έναν πράσινο βελούδινο καναπέ;». Στην ανάρτηση, η χρήστης που δέχεται την ερώτηση δείχνει τον πράσινο βελούδινο καναπέ της, κάτι που πολλοί πιστεύουν ότι με αυτό τον τρόπο επιβεβαιώνει ότι είναι bisexual.

Η Ραταϊκόφσκι, από την πλευρά της, έκανε reshared το βίντεο και χωρίς να πει λέξη έδειξε τον δικό της πράσινο βελούδινο καναπέ πριν χαμογελάσει στην κάμερα και ρίξει μια πονηρή ματιά.

Η συγκεκριμένη δημοσίευση, σε συνδυασμό με μια παλαιότερη δήλωσή της, κατά την οποία εξηγούσε πως «δεν θα έβαζε ποτέ ταμπέλα στον εαυτό της», έχει δημιουργήσει την εντύπωση, πως το μοντέλο δεν ποθεί μόνο άνδρες.

Ωστόσο πολλοί από τους διάσημους του Χόλιγουντ τα τελευταία χρόνια κάνουν το coming out και μιλούν ανοιχτά, για τις ερωτικές επιθυμίες τους. Από τη Μέγκαν Φοξ μέχρι και τη Ντρου Μπάριμορ δεν είναι λίγοι αυτοί, που δεν αρέσκονται στα «στεγανά» του φύλου, ως προς τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό, και δηλώνουν δημοσίως bisexual.

Κάρα Ντελεβίν

Το διεθνούς φήμης μοντέλο και ηθοποιός μίλησε στο Variety τον Ιούνιο του 2020 και εξήγησε για πρώτη φορά ότι αυτοπροσδιορίζεται ως pansexual, αν και στο παρελθόν δεν ήθελε να δώσει έναν συγκεκριμένο ορισμό στη σεξουαλικότητα της: «Νομίζω ότι πάντα παραμένω pansexual. Όπως κι αν προσδιορίζει κάποιος τον εαυτό του, είτε είναι “αυτοί” ή “αυτός” ή “αυτή” ερωτεύομαι τον άνθρωπο κι αυτό είναι όλο. Έλκομαι από τον άνθρωπο» τόνισε.

Μέγκαν Φοξ

Η Μέγκαν Φοξ το 2011 επιβεβαίωσε την αμφιφυλοφιλία της σε συνέντευξή της στο Esquire: «Νομίζω ότι οι άνθρωποι γεννιούνται bisexual και κάνουν στη συνέχεια υποσυνείδητα επιλογές βασισμένες στις κοινωνικές πιέσεις. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι είμαι bisexual» είχε πει χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Άμπερ Χερντ

Η Άμπερ Χερντ, η οποία μονοπωλεί το ενδιαφέρον μετά την ήττα της στην πολύκροτη δίκη της με τον Τζόνι Ντεπ, έχει δηλώσει ανοιχτά bisexual εδώ και αρκετό καιρό. Την πτυχή αυτή της σεξουαλικής της ταυτότητας, την είχε συζητήσει στο ELLE το 2010: «Δεν ήθελα να φαίνεται ότι κρύβω κάτι. Δεν το κρύβω και δεν ντρέπομαι».

Αντζελίνα Τζολί

Η Αντζελίνα Τζολί είχε μιλήσει για την αμφιφυλοφιλία της σε συνέντευξή της το 2003: «Εξεπλάγην όταν ξαφνικά ένιωθα αυτά τα συναισθήματα που είχα για έναν άνδρα, για μία γυναίκα και ήθελα να τη φιλήσω και να την αγγίξω. Υπήρξα ανοιχτή για το γεγονός ότι είμαι αμφιφυλόφιλη, γιατί ήθελα οι άνθρωποι να ξέρουν ότι ήμουν ζευγάρι με μία γυναίκα. Μίλησα γι’ αυτό γιατί ανακάλυψα κάτι υπέροχο και σκέφτηκα ότι οι άνθρωποι θα έπρεπε να ξέρουν για την εμπειρία μου κι ότι ήταν αληθινή και πολύ φυσιολογική».

Η ηθοποιός είχε υπάρξει σε σχέση με την ηθοποιό Jenny Shimizu, την οποία όπως είχε πει ίσως και να είχε παντρευτεί, αν τελικά δεν είχε ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον τότε σύζυγό της, Μπίλι Μπομπ Θόρτον.

Ακόμα σε άλλη της συνέντευξη είχε αναφέρει: «Έχω αγαπήσει τις γυναίκες στο παρελθόν και κοιμόμουν μαζί τους. Νομίζω ότι αν αγαπάς και θέλεις να ευχαριστήσεις μια γυναίκα, ειδικά αν είσαι γυναίκα η ίδια, τότε σίγουρα ξέρεις πώς να κάνεις τα πράγματα με έναν συγκεκριμένο τρόπο».

Ντρου Μπάριμορ

Η Ντρου Μπάριμορ βγήκε σε συνέντευξή της στο Contact Magazine λέγοντας: «Μου αρέσουν οι γυναίκες σεξουαλικά; Ναι. Εντελώς. Πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου bisexual... Λατρεύω το σώμα μιας γυναίκας. Νομίζω ότι μια γυναίκα και μια γυναίκα μαζί είναι όμορφοι, όπως ένας άντρας και μια γυναίκα μαζί είναι όμορφοι».

Μπέλα Θορν

Το 2016 μέσω Twitter, η Μπέλα Θορν δήλωσε ότι είναι bisexual. Η ηθοποιός είχε γράψει απλά «ναι» σε έναν ακόλουθο που τη ρωτούσε αν είναι bisexual ή όχι.

Πρόσφατα ωστόσο σημείωσε ότι δεν ταυτίζεται πλέον με αυτή την ταμπέλα: «Είμαι στην πραγματικότητα pansexual και δεν το ήξερα αυτό. Κάποιος μου εξήγησε σε βάθος τι είναι. Σου αρέσουν οι υπάρξεις. Σου αρέσει αυτό που σου αρέσει. Δεν χρειάζεται να το πεις κορίτσι ή αγόρι ή αυτό ή αυτή ή αυτοί ή το ένα και το άλλο. Στην κυριολεξία σου αρέσει μια προσωπικότητα, ένα πλάσμα» εξήγησε μιλώντας στο «Good Morning America».

Κρίστεν Στιούαρτ

Η Κρίστεν Στιούαρτ η οποία βρίσκονταν για χρόνια σε σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της στο «Twilight» Ρόμπερτ Πάτινσον, γνωστοποίησε το ότι είναι αμφιφυλόφιλη το 2017, δηλώνοντας σε συνέντευξή της στον Guardian: «Δεν ντρέπομαι και δεν μπερδεύομαι. Τα πράγματα έχουν αλλάξει. Και όχι μόνο μαζί μου – μπορούμε πραγματικά να ενθαρρύνουμε αυτή την νέα τάση αποδοχής και να χτίσουμε πάνω σ’ αυτήν».

Μισέλ Ροντρίγκες

Η Μισέλ Ροντρίγκες αποκάλυψε το 2015 ότι νιώθει έλξη τόσο από άνδρες, όσο και από γυναίκες. «Έχω ακολουθήσει και τους δύο τρόπους. Κάνω ό,τι θέλω. Οι άντρες είναι ιντριγκαδόροι. Το ίδιο και οι γκόμενες».

Όταν ρωτήθηκε αργότερα για την απόφαση μιλήσει ανοιχτά για την ερωτική της ζωή, η Ροντρίγκες τόνισε: «Γερνάω. Θα τσαλακωθώ και δεν θα μπορέσω να με χρησιμοποιήσω. Ήθελα να είμαι ειλικρινής για το ποια είμαι και να δούμε τι θα γίνει».

Lady Gaga

Η Lady Gaga έκανε το coming out ως αμφιφυλόφιλη σε μια συνέντευξη με την Μπάρμπαρα Γουόλτερς το 2010. Η εκκεντρική τραγουδίστρια, όχι απλά έχει δηλώσει bisexual, αλλά έχει γράψει και τραγούδι γι’ αυτό.

Όπως είχε πει σε συναυλία της στο Palm Springs, το τραγούδι «Poker Face» το εμπνεύστηκε από την αμφιφυλοφιλία. Η ιδέα πίσω από το τραγούδι είναι ότι μία γυναίκα κάνει σεξ με έναν άνδρα, ενώ φαντασιώνεται μια γυναίκα. «Δεν είμαι ψέμα ότι είμαι bisexual και μου αρέσουν οι γυναίκες και όποιος θέλει να πιστεύει ότι το κάνω για λόγους marketing ψεύδεται. Αυτό είναι αυτό που είμαι και αυτό που πάντα ήμουν».

Φέργκι

Το 2010 η τραγουδίστρια των Black Eyed Peas αποφάσισε να βγει στο κοινό και να μιλήσει για το ερωτικό παρελθόν και την αμφιφυλοφιλία της: «Το αστείο είναι ότι ήμουν πολύ ανοιχτή και ειλικρινής σχετικά με αυτό, από την αρχή. Όταν το ανακοίνωσα όλοι συμπεριφέρονταν σαν να ήταν κάποια νέα τάση. Αν πάτε τέσσερα ή πέντε χρόνια πίσω όμως θα βρείτε και άλλους αμφιφυλόφιλους ανθρώπους».

Άμπερ Ρόουζ

Η Άμπερ Ρόουζ, η οποία βρισκόταν σε σχέση με τον Κάνιε Γουέστ, πριν τον γάμο του με την Κιμ Καρντάσιαν, αναφέρθηκε στη σεξουαλικότητά της το 2009 σε μια συνέντευξη στο AfterEllen.com λέγοντας: «Είμαι εξαιρετικά ανοιχτή με τη σεξουαλικότητά μου. Μπορώ να είμαι ερωτευμένη με μια γυναίκα, μπορώ να είμαι ερωτευμένη με έναν άντρα».

Έβαν Ρέιτσελ Γουντ

Η πρωταγωνίστρια του «Westworld», δήλωσε bisexual στο κοινό της μέσα από ένα tweet το 2012: «Εγώ η ίδια είμαι αμφιφυλόφιλη και πάντα "αστειευόμουν" όταν η Μάιλι Σάιρους μου έδινε γκέι "δονήσεις". Δεν είναι κακό!».

Sia

Η Sia αποφάσισε να δηλώσει αμφιφυλόφιλη τον Αύγουστο του 2013, γράφοντας στο Twitter: «Είμαι queer. Δεν ταυτίζομαι πραγματικά ως λεσβία, επειδή έχω βγει κυρίως με άνδρες. Σίγουρα όμως έχω βγει με γυναίκες».

Άννα Πάκουιν

Η πρωταγωνίστρια του «True Blood» μίλησε ανοιχτά για την αμφιφυλοφιλία της και έκανε την αποκάλυψη σε μια εκδήλωση για την εκστρατεία Give a Damn, που στόχευε στην προώθηση της ισότητας των ομοφυλόφιλων, των λεσβιών, των αμφιφυλόφιλων και των τρανσέξουαλ. Τότε ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαι αμφιφυλόφιλη, και δεν πειράζει».

Ρίτα Όρα

Η Ρίτα Όρα αφού επικρίθηκε για την ερμηνεία της στο σινγκλ της με τίτλο «Girls», απάντησε δηλώνοντας αμφιφυλόφιλη: «Το Girls γράφτηκε για να αντιπροσωπεύει την αλήθεια μου και είναι ένας ακριβής απολογισμός μιας πολύ πραγματικής και ειλικρινούς εμπειρίας στη ζωή μου. Έχω ρομαντικές σχέσεις με γυναίκες και άντρες σε όλη μου τη ζωή και αυτό είναι το προσωπικό μου ταξίδι» έγραψε στο Twitter το 2018.

ΠΗΓΗ: protothema

READ MORE

LATEST NEWS