HOLLYWOOD NEWS

Κιμ Καρντάσιαν: «Παλεύει» για την αθώωση ράπερ που φυλακίστηκε

Lifenews

Ο ράπερ Gunna είναι στη φυλακή εδώ και 155 ημέρες

Η Κιμ Καρντάσιαν στέκεται και πάλι στο πλευρό του φυλακισμένου ράπερ Gunna. Η διάσημη τηλεπερσόνα με πολλές αναρτήσεις της στα Instagram stories της, έδειξε να «παλεύει» να «καθαρίσει» το όνομά του.

Οι νέες δημοσιεύσεις της έρχονται ως συνέχεια της πρώτης «εκστρατείας» της Καρντάσιαν, η οποία πριν από μερικούς μήνες είχε εκφράσει ξανά την επιθυμία της, να αποφυλακιστεί ο ράπερ, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή κλοπιμαίων, αλλά και ναρκωτικών, με σκοπό την πώληση. Με τις ίδιες κατηγορίες βαραίνεται και ο επίσης ράπερ Young Thug και άλλα μέλη της συμμορίας τους.

Τονίζεται ότι οι δικηγόροι του Gunna, είχαν υποβάλει αίτηση για αποφυλάκιση τρεις φορές η οποία ωστόσο, απορρίφθηκε.

Ο ίδιος ο Gunna έχει πιέσει δημόσια για την απελευθέρωσή του, γεγονός που παρακίνησε πολλούς θαυμαστές και σελέμπριτι να πάρουν το μέρος του και να απαιτήσουν την αποφυλάκισή του.

Η διάσημη τηλεπερσόνα με διαδοχικές αναρτήσεις της, επεσήμανε ότι ο 29χρονος μουσικός κρατείται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, χωρίς στοιχεία και περιέγραψε πως η υπόθεση αυτή, είναι μία κατάφορη αδικία προς το πρόσωπο του Gunna.

«Φανταστείτε να κάθεστε σε ένα κελί φυλακής για 155 ημέρες χωρίς λόγο. Εκεί βρίσκεται ο φίλος μου ο Σέρτζιο σήμερα, αφού αρνήθηκαν να τον απελευθερώσουν του για τρίτη φορά, παρόλο που δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι διέπραξε έγκλημα».

kar1_

Μεταξύ άλλων στις αναρτήσεις της, σημείωσε ότι τα γεγονότα αυτής της υπόθεσης, είναι ακόμη ένα παράδειγμα του γιατί το σύστημα δικαιοσύνης, είναι κάθε άλλο παρά δίκαιο.

Η πρώην σύζυγος του Κάνιε Γουέστ εξέφρασε επίσης τον σκεπτικισμό της, όσον αφορά στους ισχυρισμούς των εισαγγελέων, ότι μια νοσοκόμα έδωσε στον ράπερ παράνομα ναρκωτικά, καθώς σύμφωνα με την ίδια: «Η νοσοκόμα λέει ότι αυτό είναι αναληθές και δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι συνέβη».

Μάλιστα υπέδειξε ότι οι εισαγγελείς μπορεί ακόμη και να αγνοούν βασικά αποδεικτικά στοιχεία: «Οι εισαγγελείς ισχυρίστηκαν ότι ήταν σε συμμορία βασισμένοι σε μια κατάθεση, αλλά όταν διαβάζεις αυτή την κατάθεση, λέει συγκεκριμένα ότι δεν ανήκει σε συμμορία και ότι ο μάρτυρας δεν τον γνωρίζει πραγματικά. Ακόμα η μαρτυρία είναι πριν από 3 χρόνια».

kar_2

Η Καρντάσιαν σημείωσε επίσης ότι ο Gunna, πιθανώς να περάσει πολύ περισσότερο καιρό στη φυλακή, καθώς η δίκη του τον Ιανουάριο πιθανότατα να συνεχιστεί περαιτέρω, πράγμα που σημαίνει ότι θα παραμείνει πίσω από τα κάγκελα.

«Ο Sergio αξίζει τα καλύτερα και όλοι πρέπει να τα απαιτήσουμε... #FreeGunna» έφραψε κλείνοντας.

kar_

Αν και ο Gunna και ο ράπερ Young Thug συνελήφθησαν την ίδια περίοδο, η Κιμ Καρντάσιαν δεν έκανε καμία αναφορά στον δεύτερο. Ο Gunna αντιμετωπίζει μία κατηγορία συνωμοσίας για παραβίαση, ενώ οι κατηγορίες του Thug είναι πολύ πιο σοβαρές.

Ο ράπερ και η τηλεπερσόνα γνωρίστηκαν φέτος τον Μάϊο στο Met Gala στη Νέα Υόρκη, λίγες μέρες πριν από τη σύλληψή του και η τηλεπερσόνα περιέγραφε πάντα τη συνάντησή τους, ως μία ευτυχή συγκυρία.

Η πρώτη «εκστρατεία» της Καρντάσιαν στο πλευρό του κρατούμενου ράπερ
Η Καρντάσιαν, η οποία έχει εκφράσει πολλάκις την αγάπη της προς τη Νομική την οποία και σπουδάζει, είχε γράψει στο Twitter, «ελευθερώστε τον Gunna», το σύνθημα που χρησιμοποιούν πλέον οι περισσότεροι από τους θαυμαστές του, για να τον υποστηρίξουν δημόσια.

Η Καρντάσιαν έχει βοηθήσει στο παρελθόν κι άλλους κρατούμενους να απελευθερωθούν, κάτι που έκανε τους θαυμαστές του ράπερ να ελπίζουν ότι το ενδιαφέρον της για την υπόθεση της Gunna είναι ένα καλό σημάδι.

READ MORE

LATEST NEWS