LIFESTYLE

Ιλάειρα Ζήση: «Ήθελα να πεθάνω» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της συζύγου του Μαυρίκιου

Lifenews

Μοιράζονται προσωπικές ιστορίες

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση λίγο μετά την πρώτη τους εμφάνιση στο J2US μοιράζονται στην ελλαδική ιστοσελίδα OK! σκέψεις, επαγγελματικά σχέδια και προσωπικές ιστορίες. Ανάμεσα στα όσα αποκαλύπτουν, η Ιλάειρα Ζήση μιλά για τα δύσκολα σχολικά της χρόνια και το bullying που είχε υποστεί.

Eκτός από τη συμμετοχή σας στο J2US, που σας απορροφά πολύ χρόνο και ενέργεια, σχεδιάζετε κάτι άλλο επαγγελματικά;

Μαυρίκιος: Θα κάνω live εµφανίσεις στο Jungle Arena, ένα καταπληκτικό μαγαζί στη Λεµεσό που έχει και υπέροχο µενού. Λόγω J2US θα είμαι μόνο τις καθηµερινές. Θα τραγουδήσει µαζί µου και η Ιλάειρα. Βέβαια µέσα στην εβδοµάδα έχουμε δεκάδες ραντεβού για δουλειές.

Ιλάειρα: Εγώ θέλω να δηµιουργήσω ένα blog, σκέφτοµαι να το ονοµάσω Ilaira’s Οpen Diary, που θα επικεντρώνεται στην αυτοβελτίωση, την καλή ψυχική υγεία, τον υγιεινό τρόπο ζωής, την καλή φυσική κατάσταση, την εξέλιξη του ανθρώπου. Έχω περάσει αρκετά δύσκολα παιδικά χρόνια και θέλω να δώσω το µήνυµα, όχι μόνο στα παιδιά αλλά και στους ενήλικες, ότι αξίζει να ζεις.Δηλαδή πώς ήταν τα παιδικά σου χρόνια, Ιλάειρα;

Ιλάειρα: Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα στο σχολείο. Είχα δεχτεί bullying, όχι τόσο από τα παιδιά όσο από τους καθηγητές µου. Δυστυχώς ούτε οι γονείς µου ούτε οι καθηγητές µου είχαν καταλάβει ότι έχω δυσλεξία. Πέρασα πάρα πολύ άσχηµα στις πρώτες τάξεις του Δηµοτικού, µε µια δασκάλα που μας μείωνε. Χτυπούσε τους συµµαθητές µου και δεν µιλούσε κανείς. Εµένα µου έλεγε «θα πάρεις Δ’ είσαι άχρηστη». Ζούσαμε σε χωριό και δεν µπορούσα να αλλάξω σχολείο. Περνώντας τα χρόνια πέρασα πάλι δύσκολα. Ήµουν ένα φοβισµένο παιδί, κρυβόµουν πίσω από τη φούστα της µαµάς µου. Πάλι στο Λύκειο δεν ταίριαζα µε κανέναν. Ήµουν ροµαντική, φορούσα τις δαντελένιες φούστες µου και δεν µε ήθελαν γιατί ήµουν διαφορετική. Διάβαζα βιβλία, έκανα παρέα µε παιδιά από την Αλβανία κι αυτό δεν άρεσε στους συμμαθητέςμου. Είχα δεχτεί bullying σε σηµείο που ήθελα να πεθάνω. Tο προσπάθησα κιόλας. Αλλά είχα πίστη στον Θεό και µε βοήθησε. Με στηρίζει πολύ η life coach µου, η Έλενα Δηµητρίου από την Κύπρο. Έχει βοηθήσει πάρα πολύ κόσµο. (Ξεσπά σε δάκρυα.)»

Μαυρίκιος: «Έχουµε πάει στην Έλενα και ως ζευγάρι και µας έχει βοηθήσει. Δεν είναι εύκολο να το χειριστούµε όλο αυτό. Θέλω να πω ότι ξεκινάµε τις διαδικασίες για ένα φιλανθρωπικό ίδρυµα και σύντοµα θα το ανακοινώσουµε. Θα βοηθάµε παιδιά που δεν έχουν τη δυνατότητα να σπουδάσουν να κάνουν το όνειρό τους πραγµατικότητα. Υπάρχουν παιδιά που ταυτίστηκαν µε την προσπάθειά µας να σπουδάσουµε και ζητάνε να τους βοηθήσουµε. Σύντοµα θα έχουµε νέα, όταν οργανωθεί όλο αυτό και θα δίνουµε πολύ από τον προσωπικό µας χρόνο για να πετύχει και να βοηθήσουµε τα νέα παιδιά.»

ΠΗΓΗ: okmag.gr

READ MORE

LATEST NEWS