LIFESTYLE

Αυτή είναι η τελευταία ζωγραφιά του μικρού Λάμπρου Καλλένου – Δημοπρατήθηκε σε εκδήλωση του ΚΕΒΕ

Lifenews

«Το ταξίδι προς το ηλιοβασίλεμα»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 12 Οκτωβρίου, το Φιλανθρωπικό Δείπνο του Cyprus Chamber of Commerce and Industry με αφορμή τα 95 χρόνια λειτουργίας του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του lifeNewscy, η εκδήλωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία ενώ δημοπρατήθηκαν 5 έργα και μεγάλα δώρα, με τα έσοδα να πηγαίνουν στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Φίλων Νεφροπαθών και στον Σύνδεσμο Θερμοκοιτίδα Αγάπης.

Ανάμεσα στα έργα που δημοπρατήθηκαν ήταν και ο τελευταίος πίνακας που ζωγράφησε ο μικρός Λάμπρος Καλλένος, λίγες ημέρες πριν φύγει από τη ζωή.

Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Αύγουστο όταν η Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Νέων Κύπρου, Άντρη Προδρόμου ζήτησε από τον μικρό Λάμπρο να ετοιμάσει έναν πίνακα με σκοπό να δημοπρατηθεί στην εκδήλωση.

Ο μικρός με μεγάλη προθυμία έκανε στη ζωγραφιά την οποία τελείωσε λίγες ημέρες πριν φύγει από τη ζωή. Μάλιστα οι γονείς του Λάμπρου, Παντελής και Χριστίνα τήρησαν την υπόσχεση του 11χρονου γιου τους και έτσι πρόσφεραν τον πίνακα στο ΚΕΒΕ. Μάλιστα τα χρήματα του πίνακα που πουλήθηκε, θα δοθούν στην οικογένεια, εις μνήμη του Λάμπρου Καλλένου.

Ο Παντελής Καλλένος μάλιστα προχώρησε σε μια τρυφερή ανάρτηση αφιερωμένη στον γιό του, δημοσιεύοντας τον πίνακα, γράφοντας στη λεζάντα: «Το ταξίδι προς το ηλιοβασίλεμα»

Το Έργο τέχνης του Λάμπρου μας που ολοκλήρωσε λίγες μέρες πριν φύγει στο ταξίδι του στο ΦΩΣ για συγκεκριμένο φιλανθρωπικό σκοπό ,συμβάλλοντας με τον δικό του τρόπο να στηρίξει το φιλανθρωπικό δείπνο του ΚΕΒΕ Cyprus Chamber of Commerce and Industry επ ευκαιρία της συμπλήρωσης 95 χρόνων από την λειτουργίας του. Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου».

 

READ MORE

LATEST NEWS