LIFESTYLE

Συγκινεί ο Νίκος Χριστοδουλίδης: «Έχασα τους γονείς μου σε 3 μήνες» (Βίντεο)

Lifenews

Όσα αποκάλυψε στην Ελπίδα Ιακωβίδου

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΡΙΚ, «Όμορφη Ημέρα, Κάθε Μέρα» με την Ελπίδα Ιακωβίδου, βρέθηκε σήμερα ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ο Κύπριος πολιτικός μεταξύ άλλων μίλησε για την οικογένεια του, τους γονείς του που έφυγαν από τη ζωή, αλλά και για τον αδερφό του που έφυγε επίσης νωρίς.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας για τους γονείς του που έφυγαν μέσα σε τρεις μήνες ανέφερε: «Ήταν δύσκολο και γίνεται ακόμη πιο δύσκολο με χιλιάδες ερωτήματα γιατί… πρώτος έφυγε ο πατέρας μου και η μητέρα μου τον ακολούθησε γιατί πιστεύω ότι ήταν τόσο δεμένοι. Μετά έχασα τον αδερφό μου που ζούσε στις ΗΠΑ…ήταν δύσκολη η διαδικασία μετάβασης εκεί λόγω της γραφειοκρατίας για θεώρηση βίζας».

Μάλιστα σημείωσε πως έδωσε υπόσχεση να είναι πιο κοντά με την οικογένεια του αδερφού του, την γυναίκα και τα παιδιά του τα οποία έχουν στενή επαφή μέχρι και σήμερα με τα δικά μου.

«Η οικογένεια είναι το πιο σημαντικό που έχουμε όλοι και έχω πολλές ενοχές γιατί και ως υπουργός αλλά και τώρα ως υποψήφιος ο χρόνος είναι περιορισμένος και θα πρέπει να είναι όσο πιο ποιοτικός γίνεται».

Ο ίδιος μίλησε και για τη σύζυγο του, η οποία όπως τόνισε αναλαμβάνει την μεγαλύτερη ευθύνη για το μεγάλωμα των τεσσάρων κορών του.

Ερωτηθείς εάν ήθελε ποτέ να έχει γιο, απάντησε πως «η σύζυγος μου ήθελε αλλά εγώ συνήθισα με τις κόρες… ακόμη και την τέταρτη φορά που έμεινε έγκυος προτιμούσα κόρη».

Δες το απόσπασμα:

READ MORE

LATEST NEWS